Reviews

Reviews

CARMEN heeft twintig jaar ervaring met leadopvolging en klantcontact voor bedrijven in de automotive-branche.

CARMEN heeft twintig jaar ervaring met leadopvolging en klantcontact voor bedrijven in de automotive-branche. Tientallen ondernemers, van groot tot klein, besteden hun klantcontact -geheel of gedeeltelijk aan CARMEN uit, of maken gebruik van de diensten van CARMEN op de momenten dat ze dat nodig hebben.

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van dealers, autobedrijven en importeurs die gebruik maken van CARMEN. Zij vertellen welk deel van de business zij hebben uitbesteed. Meer weten? Neem dan contact op met Paul de Vries. Hij vertelt je wat hij voor jou kan betekenen.

Carmenautomotive_ALD-Automotive.png

"Met CARMEN heeft onze afsprakenbalie een enorme efficiencyslag kunnen maken én verloopt de communicatie tussen de berijder en de dealer veel soepeler."

Carmenautomotive_Kia.png

"De professionaliteit en het enthousiasme waarmee CARMEN live chat verzorgt, wordt door onze website bezoekers gewaardeerd. Daarmee draagt het bij aan versteviging van het merk Kia in Nederland."

Carmenautomotive_A-Point.png

"Doordat CARMEN de automotive taal spreekt en werkplaatsafspraken direct kan inplannen, vervullen ze onze behoefte aan extra capaciteit in klantcontact tijdens de pieken van de bandenwissels naar volle tevredenheid."

Carmenautomotive_Nissan.png

''Met de specialistische kennis die CARMEN op het gebied van elektrisch rijden kan bieden aan onze klanten, hebben we onze prospects meer te bieden.''

Carmenautomotive_RCI_Financial_Services.png

''Het is niet makkelijk om een goede conversie op een zakelijke DM te behalen, de inzet van CARMEN helpt ons bij het realiseren van onze doelstellingen en die van de dealers.''

Bert Vrolijk van A-Point over onze succesvolle samenwerking!

Partners