Werken bij

Werken bij CARMEN automotive

CARMEN Automotive BDC is een kennisintensieve organisatie met communicatief sterke medewerkers, die zich uitsluitend op de autobranche richten. De diversiteit van het werk (projectmatig en vaak buiten kantooruren), in combinatie met het gewenste opleidings- en denkniveau (minimaal HBO-niveau), spreekt een interessante mix van medewerkers aan. Denk aan zowel studenten en afgestudeerden als aan ambitieuze werkzoekenden en herintreders.

Ik wil graag werken bij CARMEN!

Bekijk onze vacatures

Solliciteren

Omdat 'de CARMEN-medewerker ‘veelal parttime beschikbaar is en er voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers projectmatig wordt gewerkt, is CARMEN continu op zoek naar nieuwe kandidaten. Belangstelling? Meld je hier aan en stuur een beknopt CV, een gesproken boodschap waarom jij denkt dat je bij CARMEN past, mag ook.

Regelmatig worden er sollicitatierondes gehouden. Tijdens deze sessies worden kandidaten op basis van een gesprek en een aantal tests beoordeeld, waarna zij bij positieve beoordeling verder in het aannametraject komen.

Opleiding en coaching

Na een succesvolle werving- en selectieronde doorlopen nieuwe klantcontactmedewerkers bij binnenkomst verschillende basistrainingen op de volgende gebieden:

  1. CARMEN brede kennis (o.a. systeem);
  2. Automotive & project kennis;
  3. Communicatieve vaardigheden.

Daarna volgt een aantal meeluistersessies en gaat de medewerker zelf aan de slag. De coaching van een supervisor is altijd dichtbij. Tijdens de loopbaan binnen CARMEN Automotive BDC doorlopen klantcontactmedewerkers periodiek trainingen om in kennis en communicatieve vaardigheden te blijven groeien.

Joëlle legt uit: Hoe is het om te werken bij CARMEN Automotive BDC?