Welk autobedrijf is de beste leadopvolger in 2019?

Dit jaar vinden voor de derde keer de Online Dealer Awards plaats. Een initiatief van Marktplaats en Automotive marketingbureau DTC Media. Elk autobedrijf in Nederland maakt opnieuw kans op één van de Online Dealer Awards. In 2019 zijn de awards verdeeld in vijf categorieën. Nieuw dit jaar is de hoofdprijs ‘Beste online autobedrijf’, waar elke genomineerde kans op maakt. Vanaf vandaag kunnen alle Nederlandse autobedrijven zich aanmelden op Onlinedealerawards.nl om dit jaar ook een kans te maken op een van de awards.

Rick Verkuyl, Head of Marktplaats Automotive: “Het is fantastisch dat we inmiddels de derde editie van de Online Dealer Awards kunnen neerzetten, samen met DTC Media. Door dit evenement krijgen autobedrijven die zich onderscheiden met online innovaties de erkenning die zij verdienen.

De categorieën
Nieuw dit jaar is de hoofdprijs ‘Beste Online Autobedrijf’. Elke genomineerd autobedrijf maakt kans op deze hoofdprijs. Daarnaast zijn er vijf categorieën waar autobedrijven zich voor kunnen inschrijven:

  • Beste voorraadpresentatie
  • Beste leadopvolging
  • Beste website
  • Meest originele campagne
  • Beste presentatie op social media

Klein en groot
Ook kleine autobedrijven kunnen groots zijn op online vlak. Daarom worden er dit jaar binnen iedere categorie twee awards vergeven. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen kleinere en grotere autobedrijven. Dit onderscheid zit in het aantal vestigingen dat het bedrijf heeft, waarbij boven de drie vestigingen een autobedrijf als groots wordt gedefinieerd.

Vakjury
Alle categorieën worden beoordeeld door een deskundige vakjury, bestaande uit professionals uit de automotive branche maar ook daarbuiten. De jury bestaat dit jaar uit:

  • Ferry Smith (Voorzitter)
  • Rick Verkuyl (Marktplaats)
  • Erik van den Heuvel (Autodata)
  • Paul de Vries (#DCDW)
  • Kevin Gerde (Online Marketing Specialist)

De vakjury bepaalt wie de winnaars van de vakprijzen zijn, maar zal ook de nominaties selecteren voor de hoofdprijs ‘Beste Online Autobedrijf’ waar het publiek straks hun stem op kan uitbrengen. De awards worden uitgereikt tijdens een award show op 21 november, waarover nadere berichtgeving volgt.

Meer informatie: onlinedealerawards.nl

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!