Ventavid is één van de hoodsponsoren van de #DCDW van 11 november!

Robert Wiesman en de kracht van video opvolging!

Ventavid één van de oplossingen voor leadopvolging middels video is één van de hoofdsponsoren van de Digital Car Dealer Workshop op 11 november. Specifiek de sessie van Robert Wiesman, YourHyundaiguy, welke wereldberoemd is in de Amerikaanse Automotive door zijn unieke video lead opvolging en personal branding!

Robert zal onder andere de kracht van video in de dagelijkse werkzaamheden van de autoverkoper anno 2015 laten zien, en welke resultaten dit brengt als je dit consequent doet.

Over Ventavid

Ventavid is een Nederlandse Start-up over video-opvolging in het dealerbedrijf. Kees Oldehage, één van de founders komt vanuit de praktijk, en weet dus als geen ander in welke omstandigheden de autoverkoper van 2015 zich moet kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Aanmelden voor de #DCDW?

Aanmelden kan voor alle dealers van Nieuweautokopen.nl met maximaal twee personen. Bent u dealer, maar nog geen partner/lid van Nieuweautokopen.nl dan bent u ook van harte welkom op deze #DCDW. De kosten bedragen dan 195Euro excl. BTW pp. Aanmelden kan hier!

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig head van Nieuweautokopen.nl bij Marktplaats en eBay, nadat Paul Nieuweautokopen.nl in 2015 heeft verkocht aan eBay. Paul is tevens sales trainer en geeft vaak workshops in betere conversies in online leads en salespresentaties bij dealers en importeurs. Meer informatie vindt u op: Kannietbestaatniet.nl

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!