Vandaag begint de NADA in Orlando

Nada Orlando
Vandaag beginnen we de reis naar de nada in Orlando. Het jaarlijkse feestje van de Amerikaanse dealers, welke 4 dagen duurt.
Het mooie van deze conferentie is de hoeveelheid relevante en zeer inhoudelijke workshops waarin iedereen mee kan en mag doen, ook als buitenstaander. Online is natuurlijk hot, zeker in Amerika, niet dat ze in alles verder zijn als in Europa maar op sommige vlakken is de afstand zo groot dan dat de oceaan groot is. Dat is voor mij de reden dat ik er ook graag heenga. Ook een van die zaken die zo leuk zijn hier is, dat de sprekers geen reclame mogen maken voor hun zelf, delen is het devies, niet pitchen.

Er zijn veel Nederlanders afgekomen op deze NADA, hele delegaties van de ABA en NDA, sorry, zo blijf ik ze altijd noemen, maar ook toeleveranciers, autoportals en de bobo’s van o.a. De RAI kunnen natuurlijk niet achterblijven. Wat een gemiste kans is en blijft dat er maar zo weinig dealers de sprong over de plas maken. Tuurlijk, vier dagen is lang om je bedrijf in de steek te laten in deze barre tijden, maar nadat je alles hebt wegbezuinigd moet je toch groeien en wellicht op een andere manier naar de toekomst kijken, want die wordt anders dan dat die ooit is geweest. Misschien niet dit jaar, maar dan wellicht later, maar ideeën ontstaan door je te laten inspireren door andere, en vooral door “best pratices” te vertalen naar de Nederlandse situatie.

Om u alvast een voorproefje te geven, hier een onderzoekje van Google over onze branche.

Kortom, voor mij een must do, ik hou u op de hoogte.

Lees ook

22 november 2022

Een paar maanden verder, hoe staat het met Ligier in Doesburg?

8 november 2022

Een nieuwe manier van presenteren van je auto voorraad! Kan het anders?

31 oktober 2022

De regel in leadopvolging is ‘direct bellen’ en als dat niet lukt………… (deel 6 van 6)

24 oktober 2022

Een faxapparaat werkt ook!