Uniek in de Autobranche

Nieuweautokopen.nl was de eerste autowebwinkel van Nederland, inmiddels zijn er meer bedrijven die nieuwe auto’s via internet verkopen. Echter, geen enkele site biedt wat Nieuweautokopen.nl biedt. Wij willen een paar puntjes onder de aandacht brengen die het verschil maken. Dat doen we niet om ons op de borst te slaan, maar om duidelijk te maken dat onze formule uniek is.

Nieuweautokopen.nl maakt het verschil tussen zo maar een auto kopen en de aanschaf van een nieuwe auto tegen een scherpe prijs met alle mogelijke zekerheden en op een manier die het beste bij u past. Om met dat laatste te beginnen: onze medewerkers zijn zeven dagen per week van ’s ochtends tot ’s avonds bereikbaar. U doet dus geen zaken met een site, maar met mensen. Betrokken mensen. Ook weet u zeker dat u op een veilige manier bij ons koopt.

Wij zijn aangesloten bij diverse instanties die dat garanderen en u betaalt uw auto pas op het moment dat deze wordt afgeleverd. En niet geheel onbelangrijk: u kunt bij ons uw oude auto inruilen. Dus als u bij ons koopt en inruilt, hoeft u niet in zee met bandentrappers rond uw huis die op uw Marktplaats-advertentie afkomen. Dat is fijn en ook weer veilig.

Nog een pluspunt: Nieuweautokopen.nl heeft een eigen aflevercentrum. In een comfortabele omgeving krijgt u desgewenst uw auto afgeleverd en nemen wij alle tijd om u wegwijs te maken in uw nieuwe vierwieler. Uit al deze punten blijkt dat ook als u via internet een nieuwe auto koopt, u recht hebt op service. Vinden wij. Ook daar zijn we uniek in. Deze en alle andere voordelen om met ons zaken te doen, vindt u natuurlijk op de site.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!