UCC Used Car Controller nieuwe partner van de podcast van Paul de Vries!

UCC Used Car Controller is de nieuwste partner van de Paul de Vries Podcast, de wekelijkse podcast van de naamgever over alles dat de online automotive raakt. De Vries en occasionbeheersysteem UCC Used Car Controller gaan ook voor #DCDW samenwerken. Daarmee wint #DCDW nog meer aan waarde voor iedereen die zich op salesgebied in de automotive verder wil ontwikkelen.

De samenwerking tussen Paul de Vries en #DCDW enerzijds en UCC anderzijds is een logische stap. De doelstelling van #DCDW is de online automotive beter maken en de samenwerking met Used Car Controller, die zich als doel heeft gesteld om haar gebruikers beter te maken in hun vak, levert daar een waardevolle bijdrage aan. Die gedeelde missie leidt tot een goede match.

Kennis delen
Paul de Vries geldt als dé online specialist in automotive marketing, sales en leadopvolging van Nederland. Zijn kennis deelt hij via #DCDW en als automotive woordvoerder van Marktplaats. De Vries: “Door Used Car Controller als partner aan te sluiten op onze kanalen, kunnen we nog meer kennis delen met onze luisteraars en bezoekers. #DCDW wint daarmee nog meer aan kracht, en wordt zo nog meer een onmisbaar platform voor iedereen die zich wil ontwikkelen binnen de autobranche als het gaat om sales en online.”

Handige tools
Used Car Controller is een gezamenlijk product van CRM automotive retail en A2SP. A2SP is een van de drie bekende RDW-partners, CRM automotive retail is al jaren retailspecialist op het gebied van verkoop en beheer gebruikte auto’s en het ontwikkelen van digital sales power. Used Car Controller biedt onder meer separate taxatie- en internetpublicatie, overzichtelijk voorraadmanagement en slimme benchmarks. UCC ondersteunt used car professionals tijdens alle stappen van het in- en verkoopproces, waar #DCDW allerlei handige tools aanreikt.

Google-workshop met Brian Pasch
Used Car Controller heeft zich ook verbonden aan de komende #DCDW Digital Car Dealer Workshop met Brian Pasch. Tijdens deze ‘live’ workshop, op maandag 17 juni aanstaande in Bunnik, delen Paul de Vries en Brian Pasch de laatste ins en outs op het gebied van Online Automotive Marketing. Brian Pasch geeft een presentatie over Google Analytics Attribution Modeling, dat inzicht geeft in de effectiviteit van de eigen marketingkanalen ten opzichte van direct websiteverkeer en gesponsorde zoekresultaten. Aansluitend verzorgen Brian Pasch en Paul de Vries een Google Analytics Workshop voor autobedrijven. Deelname is gratis voor dealers en autobedrijven die meer uit online sales, marketing en leadgeneratie willen halen.

Meer informatie
Kijk voor aanvullende informatie over #DCDW en de #DCDW Google Analytics Summit met Brian Pasch!. Uitgebreide achtergrondinformatie over UCC Used Car Controller en GO Remarketing Solutions staat op www.usedcarcontroller.nl.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!