Succesvol Online verkopen in de Automotive?

Leer van de experts van Nieuweautokopen.nl

Online verkopen is een vak en Nieuweautokopen.nl beheerst dat vak als geen ander. U kunt daar van profiteren. De grootste en meest succesvolle autowebwinkel van Nederland organiseert in samenwerking met zijn huistrainer vier keer een online salestraining van een avond in de maand juni. Wilt u investeren in uw online-toekomst, uw conversie verbeteren en de bedrijfsresultaten opkrikken? Meldt u dan nu aan. Voor dit soort trainingen kunt u namelijk niet bij uw importeur terecht.

Training

In een avondvullend programma maakt u kennis met de fijne kneepjes van het digitale verkoopvak. Hoe gaat u om met leads? En welke manier kunt u succesvol worden met de opvolging ervan. Dit zijn zo maar twee van de meest elementaire onderwerpen die aan bod zullen komen. Vooraf kunt u ook zelf aangeven welke punten u besproken wilt hebben. Kortom een training op maat, afgestemd op de specifieke behoefte van iedere deelnemer. Na de training zult u vol vertrouwen en boordevol inspiratie uw webklanten tegemoet treden, met een beter resultaat als gevolg.

Hebt u belangstelling om de beproefde online-training van Nieuweautokopen.nl te volgen, meldt u dan aan bij Paul de Vries van Nieuweautokopenl.nl. De trainingen worden gehouden in het aflevercentrum van Nieuweautokopen.nl in Almere. Tijdens deze avond kunt u ook kennismaken met het online-team van de webwinkel.

De kosten voor deze training bedragen normaal gesproken € 595,-.

Nieuweautokopen.nl vindt het belangrijk dat u een deelnemer afvaardigt naar deze training. Daarom ontvangt u eenmalig een korting van € 100,-. U betaalt dus slechts € 495,-. Voor deelnemers ouder dan 40 jaar, geldt een speciale stimuleringsregeling via de Stichting OOMT, zijnde € 300,-, waardoor de netto investering slechts € 195,- bedraagt. Uw medewerker die hiervoor in aanmerking wil komen, dient vooraf een bon aan te vragen via:http://oomt.hosting.blinker.nl/actie/ (gebruik de link zonder actiecode) Let op: deze bonnen zijn beperkt beschikbaar, dus vraag deze aan voordat u uw inschrijft. Dit voorkomt teleurstellingen. De € 300,- stimuleringspremie wordt door OOMT rechtstreeks overgemaakt aan het dealerbedrijf, na tekening trainer. De trainingskosten worden door het trainingsbureau aan u doorbelast.

Informatie Online Sales Training Nieuweautokopen.nl:

  • Aantal groepen: 4
  • Data: 23, 24, 25 en 26 juni o.b.v. beschikbaarheid (na orderbevestiging is de inschrijving definitief)
  • Tijd: 18.00-22.00 uur
  • Trainer: Antoine Linderhof (huistrainer Nieuweautokopen.nl)
  • Locatie: Aflevercentrum Nieuweautokopen.nl,  Beemsterweg 12, Almere
  • Deelnamekosten: Speciale prijs van € 495,- per persoon per avond, te vermeerderen met BTW, inclusief werkboek en certificaat.
  • Certificaten: Worden aan het eind van de avond uitgereikt.

De eerste 20 deelnemers ontvangen 3 MAANDEN GRATIS DIGITALE COACHING!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!