Studiereis: Digital Dealer Congres Las Vegas 2017 (18-20 september)

Gaat u ook mee naar de Digital Dealer Congres in Las Vegas?

DD

Bent u net als mij enthousiast, leergierig en passievol over de online automotive? Dan is het congres: Digital Dealer in Las Vegas zeker iets voor u! Zelf ben ik er al meerdere keren geweest en het verbaasd mij altijd weer, hoeveel je kan leren om een paar dagen je onder te dompelen in nieuwe ideen, toepassingen en technieken.

DD1

Het Digital Dealer Congres, de naam zegt het al, gaat 100% over de online dealer in al zijn facetten. Er zijn dus talloze workshops over onder andere de volgende topics:

  • Digital Marketing
  • SEO/SEM
  • Data en Analytics
  • CRM Strategies
  • Social Media
  • Lead processen
  • mobile

Er zijn meer dan 40 verschillende workshops, ook van bekende US sprekers zoals Brian en Glenn Pasch, David Kain en Brent Wees (Canadian). Waar ik mijzelf al op kan verheugen is de presentatie van Brian Benstock, de Honda dealer waar ik al vaker over heb geschreven!

Reis

De reis zal inclusief vlucht zijn, hotel en toegang tot het congres. We vertrekken op de 17de en zullen weer op de 21ste vertrekken om op 22 september weer terug te komen in Nederland. Wilt u mee naar deze conferentie? Stuur mij dan een mail voor een prijsopgave, om met een klein gezelschap gelijkgestemden naar deze conferentie te gaan. Prijs voor deze studiereis is 3750Euro (prijs kan variëren ivm boekingsdatum)

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig Key Automotive Spokesperson bij eBay(Marktplaats) nadat hij Nieuweautokopen.nl in 2015 verkocht aan eBay. Paul is founder en CEO van de #DCDW Academy en presentator van de #DCDW Podcast. Tevens is hij een veel gevraagd spreker op het gebied van de online automotive bij dealers en importeurs.  Paul is winnaar van de prestigieuze Lighthouse Award 2016 in de VS! `Lead the Way op de digitale snelweg is het nieuwe boek van Paul, dat gebruikt kan worden als gids in de online automotive. Meer informatie vindt u op: DCDW.nl.

Podcast Paul

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!