Stem ook op ons! Website van het jaar 2012

Nieuweautokopen.nl, de eerste en grootste autowebwinkel van Nederland, is genomineerd voor Website van het Jaar-verkiezing in de categorie Automotive. Het publiek kan vanaf 17 september tot 26 oktober zijn stem uitbrengen. Vorig jaar werd de titel gewonnen door de website Tweakers.net.

De autowebwinkel Nieuweautokopen.nl komt uit in de categorie Automotive. Hoewel de concurrentie er stevig is, heeft de site een aantal unieke en vernieuwende eigenschappen. Zo heeft Nieuweautokopen.nl het online kopen van nieuwe auto’s in Nederland geïntroduceerd. Daarnaast is de autowebwinkel de enige in zijn categorie die het hele verkooptraject online afhandelt en alle merken en modellen nieuw kan leveren. Met slechts een paar muisklikken kan in een overzichtelijk menu een auto worden gekozen en samengesteld, een offerte worden aangevraagd en de koop worden gesloten. Zelfs een auto inruilen gebeurt geheel online.

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: “ Onze nominatie in de categorie Automotive, geeft aan dat het publiek Nieuweautokopen.nl waardeert. De site is overzichtelijk, en heel belangrijk, we maken waar wat we beloven. Bij ons kan vanachter een computer een auto worden gekocht, inclusief inruil. Er komt geen dealer meer aan te pas. En in tegenstelling tot wat mensen van een website verwachten, onze service gaat juist verder dan die van de merkdealer. Zo zijn wij zeven dagen per week bereikbaar, werken wij zonder aanbetaling en leveren wij de nieuwe auto desgewenst thuis af. Bovendien zijn onze prijzen vaak scherper dan bij de dealer.”

Voor de verkiezing zijn de genomineerden onderverdeeld in 21 categorieën. In de categorie Automotive zijn naast Nieuweautokopen.nl diverse merksites van auto-importeurs  en occasionsites ondergebracht; in totaal 12 stuks. Elke categorie kent straks twee winnaars: de Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het Jaar.

Er kan van 17 september tot en met 26 oktober gestemd worden. Het publiek kan zijn stem op Nieuweautokopen.nl uitbrengen via websitevanhetjaar.nl. De winnaars worden bekend gemaakt op 14 november aanstaande.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!