Outbound BDC, een logische doorontwikkeling van Nieuweautokopen.nl

Het Outbound BDC van Nieuweautokopen.nl! Voor elke dealer een oplossing!

Een doorontwikkeling van Nieuweautokopen.nl is ons “Outbound BDC” welke wij voor dealers ter beschikking stellen om namens hun, hun leads op te volgen in eerste aanzet. Het outbound BDC is voor ons iets, waarbij wij gebruik kunnen maken van onze ervaring van meer dan 10 jaar in het succesvol opvolgen van online leads in combinatie met ons Internet Lead Management Systeem.

Onze traders worden elke dag getraind in onze processen, waarbij de conversie van leads naar sale leidend is. of te wel, wij streven, ongeacht de bron, naar een conversie van 13% op de bruto leads, geheel volgens de 60% rule. De eerste pilots die wij gedaan hebben, leren ons, dat 13% een echte ambitie is, waarbij wij ook echt moeten verbeteren in onze processen, maar dat wij tot maar liefst 3x zoveel auto’s verkopen, als voor die dealers waarvoor wij werken, normaal was op het aantal leads.

KCC / BDC
Wilt u dus uw KCC/BDC uitbreiden naar een sales organisatie welke voor u ook de online sales gaat doen, overweeg dat slechts 2 zaken? Laat ons het volledige project doen, waarbij wij u geheel ontzorgen en dat u 100% weet dat u met de beste getrainde online sales traders aan het werkt bent! Tevens beschikt u over het enige ILMS welke geschikt is voor deze taak, welke ook kan koppelen met elk CRM/DMS(mits deze willen ontvangen) om uw data te behouden! Dan kunnen uw verkopers met de geteste processen van ons aan het werk, en bij eventuele ziekte of vakantie kunnen wij direct voor u inspringen!

Meer weten?

http://youtu.be/2TsqWT_ilBc

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!