Ons nieuwe call center voor de BDC activiteiten wordt steeds groter!

Nieuweautokopen.nl breidt uit met een nieuw kantoor in Breda!

Nieuweautokopen.nl

Het grootste en meest professionele online platform voor nieuwe auto’s van Nederland, Nieuweautokopen.nl, breidt uit met een nieuw kantoor in Breda. De groei van het aantal medewerkers, een direct gevolg van het succes van het bedrijf, maakte uitbreiding van het aantal werkplekken noodzakelijk en de geschikte ruimte daarvoor vond oprichter Paul de Vries in Breda. Nieuweautokopen.nl heeft al een kantoor in Amsterdam.

Nieuweautokopen.nl

Steeds meer autodealers kiezen ervoor hun leadopvolging en BDC (business development center) uit te besteden aan Nieuweautokopen.nl. Het callcenter in Breda garandeert snelle en adequate leadopvolging en zorgt gegarandeerd voor meer verkopen. De recente overname van Nieuweautokopen.nl door Marktplaats heeft ervoor gezorgd dat Nieuweautokopen.nl een prominente plaats heeft gekregen op de best bezochte autoverkoopsite van Nederland en het resultaat daarvan is voor de medewerkers van het bedrijf dagelijks merkbaar.

Nieuweautokopen.nl

Groei
 van onze Outbound BDC Services

Paul de Vries, oprichter van Nieuweautokopen.nl, is trots op de nieuwe kantoorruimte: “Ons nieuwe kantoor ademt in alles de sfeer van Nieuweautokopen.nl. Modern, informeel en transparant. Geen werkplekken achter glas of in kleine kamertjes, maar gewoon een grote ruimte waar alle medewerkers elkaar in de ogen kunnen kijken. Het stukje Brabantse gezelligheid uit Breda wil ik bovendien graag vertalen naar de werkvloer, zodat onze klanten dat ook meekrijgen. Want ook dat is Nieuweautokopen.nl. Het kopen van een auto moet een leuke, ontspannende bezigheid zijn en daarbij hoort een informeel, maar professioneel team dat werkt vanuit een inspirerende omgeving.”

Het team van Nieuweautokopen.nl in Breda gaat zich dagelijks bezighouden met de leadopvolging voor autodealers. In Amsterdam blijven de marketingafdeling en dealersales gevestigd.

Nieuweautokopen.nl

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig head van Nieuweautokopen.nl bij Marktplaats en eBay, nadat Paul Nieuweautokopen.nl in 2015 heeft verkocht aan eBay. Paul is tevens blogger, schrijver, sales trainer en geeft vaak workshops in betere conversies in online leads en salespresentaties bij dealers en importeurs. `Lead the Way op de digitale snelweg is het nieuwe boek van Paul, welke gebruikt kan worden als gids in de online automotive. Meer informatie vindt u op: Kannietbestaatniet.nl.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!