De online Academy voor de autoverkoper van 2016!

Opzet van de #DCDW Academy

#DCDW Academy

Vanaf de start van de Academy in september 2016 zullen er 42 webinars beschikbaar komen. Daarin komt een groot aantal interessante onderwerpen aan bod. Denk aan de ZMOT, de eigenschappen van verschillende soorten leads, het omgaan met leadprocessen, e-mailtemplates, voicemailtemplates en afsluittechnieken.

DCDW Academy

Webinars

Naast de webinars verschijnen er komend jaar zo’n 50 specifieke artikelen over diverse onderwerpen die allemaal betrekking hebben op online automotive. Tegelijkertijd wordt het E-learning platform gevuld met allerlei op onze branche gerichte cursussen en trainingen. In al deze cursussen staat het vergroten van het succes van het dealerbedrijf, de verkoper en de online marketeer centraal: voorbeelden zijn de trainingen Online Sales Trader en Basis Marketing Online. Maar ook korte en handige opfriscursussen over alles wat met online automotive te maken heeft zullen direct vanaf de start in de Academy te vinden zijn.

In de loop van het jaar zal het aanbod trainingen, cursussen, webinars en andere interessante content in de Academy vrijwel dagelijks groeien. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken krijgt u in het eerste jaar een aantrekkelijke korting op uw investering bij de #DCDW Academy.

Lidmaatschap en investering

Het grote voordeel van de Academy is dat elk bedrijf en iedere medewerker trainingen en cursussen kan volgen op de plaats en het moment dat het hem uitkomt. De business kan dus gewoon doorgaan en daarmee bespaart u al direct duizenden euro’s op uw trainingskosten.

De kosten voor het volgen van trainingen aan de DCDW Academy zijn zeer overzichtelijk. Elk deelnemend bedrijf betaalt een vast bedrag aan lidmaatschapskosten per jaar voor het gebruik van het platform en daarnaast een bedrag per verkoper of medewerker die er gebruik van maakt. De lidmaatschapskosten zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Heeft u vijf vestigingen of minder, dan betaalt u 295 euro per jaar. Bedrijven met zes tot tien vestigingen betalen 495 euro en wanneer u meer dan tien vestigingen heeft dan is de investering 795 euro.

Per medewerker die van het platform gebruikmaakt, betaalt u daarnaast een bedrag van 0,75 euro per dag. U kunt maandelijks een wijziging aanbrengen in het aantal medewerkers dat u wilt trainen. Ter introductie van de Academy betaalt u het eerste jaar slechts 0,50 euro per medewerker per dag. Dat betekent in totaal een investering van 182,50 euro per persoon per jaar om deze 24/7 te laten trainen door Paul de Vries.

Meer informatie

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!