Nieuweautokopen.nl voldoet aan strenge eisen thuiswinkel-organisatie

Autowebwinkel als enige en BOVAG-lid en gecertificeerde Thuiswinkel

Nieuweautokopen.nl, de grootste autowebwinkel van Nederland, is door de Thuiswinkel-organisatie getest, goed bevonden en dus gecertificeerd. Dankzij het certificaat van de Thuiswinkel –organisatie kan de consument op nog meer zekerheden rekenen bij de aanschaf van een nieuwe auto bij de webwinkel. Nieuweautokopen.nl heeft naast het Thuiswinkel-vignet, als officieel autobedrijf ook het BOVAG-logo. De site is daarmee de enige autowebwinkel die door beide instantie is goedgekeurd.

Nieuweautokopen.nl is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de autobranche. Consumenten die zonder gedoe en ellenlang shoppen, tegen scherpe prijzen elk model nieuw willen kopen, zijn bij de autowebwinkel aan het juiste adres. Steeds meer consumenten zien de voordelen en vergelijken zelfs de offerte van de dealers met die van Nieuweautokopen.nl. Prima natuurlijk, in veel gevallen zal blijken dat de formule van Nieuweautokopen.nl ijzersterk is.

Thuiswinkel waarborg Nieuweautokopen.nl

Gemak
Toch valt niet iedereen voor het gemak en de aantrekkelijke offertes. Nieuweautokopen.nl-eigenaar Paul de Vries: “Sommige kopers zijn nog best wat huiverig. Durven geen zaken te doen met een site, die willen persoonlijk contact. Dat kan bij ons natuurlijk ook, we zijn er van overtuigd dat het BOVAG-lidmaatschap en de verlenging van het Thuiswinkel-vignet minstens zo belangrijk zijn om potentiële klanten te overtuigen dat het goed en betrouwbaar zakendoen is met ons”.

Bij de klant voor de deur
En betrouwbaar zakendoen is het met Nieuweautokopen.nl. De site levert alleen nieuwe auto’s, ruilt in (ook weer via de computer) en een offerte wordt pas omgezet in een bestelling als de klant dat echt wil. Bovendien wordt er zeven dagen bedenktijd ingebouwd, is de officiële fabrieksgarantie op elke auto natuurlijk van kracht en misschien wel het allerbelangrijkste: de nieuwe auto hoeft pas betaald te worden als hij wordt afgeleverd. En dat kan zelfs bij de klant voor de deur.

Strenge eisen
Alle ingebouwde zekerheden en de manier van werken leiden dus tot een vernieuwing van het Thuiswinkel-vignet. Jaarlijks toetst de organisatie of het bedrijf nog aan de strenge eisen voldoet en of het lidmaatschap kan worden verlengd. Bij Nieuweautokopen.nl is dat wederom geen enkel probleem gebleken. De strenge eisen waaraan het bedrijf onder meer moet voldoen zijn bijvoorbeeld heldere communicatie, garantie bij aankoop en een beveiligde SSL-verbinding waarmee de consumentgegevens veilig over het net worden verstuurd.

Betrouwbaar
Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: ‘Met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie wordt benadrukt wat wij al wisten; onze webwinkel is een serieus, betrouwbaar en professioneel bedrijf waar de consument zonder zorgen terecht kan. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor de merkdealer. Natuurlijk dankzij onze ijzersterke formule en ook het Thuiswinkel-certificaat en het BOVAG-lidmaatschap. Wie op zoek is naar een nieuwe auto, doet zichzelf te kort als geen bezoek aan onze site wordt gebracht.’

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!