Nieuweautokopen.nl lanceert Mazdakopen.nl

Afbeelding

Mazdakopen.nl in een nieuw jasje

Nieuweautokopen.nl lanceert als grootste autowebwinkel van Nederland nieuwe merkspecifieke sites met dezelfde functionaliteit, back office en zekerheden als Nieuweautokopen.nl. Mazdakopen.nl is de eerste webwinkel nieuwe stijl die online gaat. Op korte termijn zullen andere merkensites volgen die ook over de aangepaste functionaliteit en vormgeving beschikken.

De traditionele verkoopkanalen in de autobranche staan steeds meer onder druk en zien hun verkopen verder teruglopen. Er zijn uitzonderingen op deze negatieve trend in autoland. Autowebwinkel Nieuweautokopen.nl groeit nog steeds en gaat zijn ontwikkeling verder ondersteunen door merk specifieke websites te lanceren met dezelfde techniek en functionaliteit als Nieuweautokopen.nl. Tevens beschikken deze sites over dezelfde en herkenbare vormgeving van Nieuweautokopen.nl.

Thuiswinkel
Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: “De consument kan niet meer zonder webwinkels. Het snel, makkelijk en voordelig kunnen kopen op een moment dat het de klant  past, wordt met de dag belangrijker. Nieuweautokopen.nl speelt daar op in met zijn site en met de nieuwe merkspecifieke webwinkels. Bij Nieuweautokopen.nl zijn alle merken en modellen te koop, de merkensites verkopen slechts één merk. De consument voelt zich aangetrokken tot de merkensite door de overzichtelijkheid en door het feit dat zo’n site gekoppeld is aan de merkdealer van het betreffende merk. Dat schept vertrouwen, iets dat wij dankzij ons Thuiswinkel Waarborg en ons BOVAG-lidmaatschap natuurlijk ook bieden, maar nu kunnen we dat nog meer met onze merkensites. Mazdakopen.nl is onze eerste webwinkel merkgebonden website 2.0 die operatiioneel is.

Merken die er toe doen
Nieuweautokopen.nl laat het echter niet bij Mazdakopen.nl. Ook sites als Fiatkopen.nl, Fordkopen.nl en Kiakopen.nl zijn in de maak. De Vries nogmaals: “Eigenlijk hebben wij voor alle merken die er toe doen een merkspecifieke site ontwikkeld. De consument kan er gericht zoeken, heeft up-to-date productinformatie zoals we die bij Nieuweautokopen.nl ook bieden, en hij kan terugvallen op de back office, het aflevercentrum en de zekerheden van Nieuweautokopen.nl.”

Mazda populair
Nieuweautokopen.nl lanceert als eerste Mazdakopen.nl omdat het merk een ongekende populariteit geniet.  Vooral de Mazda CX-5 staat volop in de belangstelling en blijkt een regelrechte hit onder de online-kopers. Ook merken als Skoda, Seat, Fiat, Toyota, Ford, Kia en Hyundai doen het goed in het onlinetraject en zullen op korte termijn worden gelanceerd.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!