Nieuweautokopen.nl autobedrijf van het jaar?

De verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar’ van de BOVAG is gestart en Nieuweautokopen.nl doet mee. Tot en met 30 april kunt u op ons stemmen op autobedrijfvanhetjaar.nl. Daarmee maken wij kans op de titel ‘Autobedrijf van het jaar 2013/2014’. Als u stemt maakt u ook nog eens kans op een vliegreis naar de zon.

Autobedrijf van het jaar Nieuweautokopen.nl

Wat houdt de verkiezing in?
Op 1 maart 2013 gaat de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar’ van start. Consumenten, een vakjury en branchegenoten beoordelen de komende maanden wie zich ‘Autobedrijf van het jaar 2013-2014’ mag noemen. Hierbij gaat het om servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Daarbij bent u heel belangrijk, want uiteindelijk gaat het er om hoe u en onze andere klanten ons autobedrijf waarderen.

Waarom zouden wij moeten winnen?
Nieuweautokopen.nl is geen normaal autobedrijf, wij doen alles via de telefoon en internet en hebben geen showroom of werkplaats. Wij zijn uniek doordat u uw aanvraag online kunt indienen en wij u zeven dagen in de week van negen tot negen uur te woord staan. Daarnaast kunt u bij ons alle nieuwe personenauto’s van alle merken, ongeacht model en uitvoering aanvragen. Daarnaast zijn de auto’s ook nog scherp geprijsd.

Dus vindt u dat Nieuweautokopen.nl ‘Autobedrijf van het jaar’ is? Stem via autobedrijfvanhetjaar.nl op Nieuweautokopen.nl en zorg dat wij in de top 10 komen.

Lees ook

Waarom de ‘two way connection’ van Marktplaats belangrijk is!
7 augustus 2023

Waarom de ‘two way connection’ van Marktplaats belangrijk is!

31 juli 2023

Vakantie!

24 juli 2023

Help, ik heb unieke kopers nodig!

17 juli 2023

De CX Awards: wie is de beste dealer qua verkoop?