Nieuweautokopen.nl aangesloten bij de Bovag

De autowebwinkel Nieuweautokopen.nl is onlangs gecertificeerd door de Thuiswinkel-organisatie. Dankzij de certificering heeft de consument nog meer zekerheden bij de aanschaf van een nieuwe auto. Naast het Thuiswinkel-vignet external link mocht de site als officieel autobedrijf ook al het BOVAG-logo external link voeren. De site is de eerste autowebwinkel die beide logo’s mag voeren. Beide toekenningen passen volledig in het verder professionaliseren van de site.

Zonder gezeur
Nog geen drie jaar geleden werd door Nieuweautokopen.nl external link de eerste stap gezet om nieuwe auto’s via internet te verkopen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de autobranche. En een die in een heel duidelijke behoefte voorziet: de consument kan via de site en vanuit zijn luie stoel een nieuwe auto kopen, tegen de scherpste prijs en zonder gezeur. Niet meer en niet minder. Steeds meer consumenten zien die voordelen, maar nog steeds zijn sommige potentiële kopers wat huiverig. Om velerlei redenen external link. Een paar voorbeelden van veelgehoorde vragen: ‘Krijg ik wel een nieuwe auto’, ‘Kan ik wel op garantie terugvallen’ en ‘Krijg ik wel een auto geleverd als ik mijn geld heb overgemaakt’.

Extra zekerheden
Natuurlijk kan Nieuweautokopen.nl external linkslechts volmondig ‘ja’ op al die vragen antwoorden, maar de webwinkel begrijpt als geen ander dat de consument voorzichtig is ondanks de betrouwbare informatie, een heldere site en vele positieve klantenervaringen. Daarom stelt de webwinkel alles in het werk om extra zekerheden in te bouwen. Zo hoeft de nieuwe auto pas betaald te worden bij aflevering en kan de auto thuis voor de deur worden bezorgd. En natuurlijk geldt de fabrieksgarantie, bij elke dealer van het merk.

Strenge eisen
En nu is er met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie nog een belangrijke garantie. Hoewel Nieuweautokopen.nl al eerder het vignet van de organisatie mocht voeren, is de webwinkel extra tegen het licht gehouden voor het certificaat. Dat wordt alleen verstrekt als de verkoper aan nog strengere eisen voldoet en dus zekerheden kan bieden. Nieuweautokopen.nl beschikt nu bijvoorbeeld over een beveiligde SSL-verbinding waarmee de consumentgegevens veilig over het net worden verstuurd. Nog een extra garantie is dat Nieuweautokopen.nl lid is van de BOVAG , de branchevereniging van autobedrijven. Daarmee wordt de webwinkel als volwaardig autobedrijf gezien.

Betrouwbaar
Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl external link: ‘Met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie wordt benadrukt wat wij al wisten; onze webwinkel is een serieus, betrouwbaar en professioneel bedrijf waar de consument zonder zorgen terecht kan. Daar komen gelukkig steeds meer autokopers achter; afgelopen jaar zelfs 170 tevreden kopers. En zoals het er nu uitziet gaan we dit jaar dat aantal flink overtreffen. Dankzij het Thuiswinkel-
certificaat, de toetreding tot de BOVAG en natuurlijk onze ijzersterke formule.’

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!