Nieuwe auto kopen online doe je veilig met het Thuiswinkel Waarborg

Certificaat Thuiswinkel Waarborg
Autowebwinkel Nieuweautokopen.nl is wederom de eerste en enige Thuiswinkel gecertificeerde autowebwinkel. Dankzij de certificering, die elk jaar wordt getoetst, heeft de consument nog meer zekerheden bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Keurmerken
De autosite is tevens lid van de BOVAG. Beide toekenningen onderstrepen dat http://www.nieuweautokopen.nl de enige, echt veilige autowebwinkel is.
Nieuweautokopen.nl is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de autobranche. Eén die in een heel duidelijke behoefte voorziet: de consument kan via de site en vanuit zijn luie stoel een nieuwe auto kopen, tegen de scherpste prijs en zonder gezeur. En veilig bovendien, door de heldere garantiebepalingen en de zekerheden die het BOVAG-lidmaatschap en de Thuiswinkel-certificering met zich meebrengen.

Zekerheden
Door deze zekerheden die Nieuweautokopen.nl biedt, wordt de autowebwinkel inmiddels gezien als een volwaardig alternatief voor het traditionele verkoopkanaal. Dat zien ook andere ondernemers. Steeds meer (auto)bedrijven kiezen voor een autowebwinkel. Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: “We zijn natuurlijk blij met de groeiende belangstelling voor autowebwinkels van consumenten en ondernemers. Het geeft aan dat wij de juiste weg zijn ingeslagen. En het houdt ons scherp, we moeten blijven ontwikkelen en onderscheiden. Dat laatste doen we met onsBOVAG-lidmaatschap en de Thuiswinkel-certificering. Er is geen site die die zekerheden biedt.”

Strenge eisen
De certificering van de Thuiswinkel-organisatie is een belangrijke garantie. Hoewel Nieuweautokopen.nl het vignet van de organisatie al mocht voeren, is de webwinkel extra tegen het licht gehouden voor het certificaat. Dat wordt alleen verstrekt als de verkoper aan nog strengere eisen voldoet. Elk jaar worden de gecertificeerden opnieuw tegen het licht gehouden, elk jaar wordt getoetst of het bedrijf het label waarmaakt en het nog mag voeren. Nieuweautokopen.nl voldoet ook dit jaar weer aan alle gestelde eisen.

Betrouwbaar
Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: ‘Met de certificering van de Thuiswinkel-organisatie wordt wederom benadrukt wat wij al wisten; onze webwinkel is een serieus, betrouwbaar en professioneel bedrijf waar de consument zonder zorgen terecht kan. Afgelopen jaar heeft dat zelfs tot 600 tevreden kopers geleid. En zoals het er nu uitziet gaan we dit jaar dat aantal wederom overtreffen. Dankzij het Thuiswinkel- certificaat, de toetreding tot de BOVAG en natuurlijk onze ijzersterke formule.’

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!