Niet alle Dacia modellen zijn via internet te koop?

Afbeelding

 

DACIA BREIDT UIT: DOKKER VAN EN DOKKER

Als uitbreiding op het brede modellenaanbod (Logan, Sandero en Duster) komt Dacia met de veelzijdige Dokker en Dokker Van. De Dokker is er voor particulieren met vijf zitplaatsen als zogenoemde ‘combispace’, maar ook voor zakelijke gebruikers als bestelwagen. Dacia introduceert beide versies in het eerste kwartaal van 2013 in Nederland. Deze en alle andere Dacia’s zijn te koop bij de grootste webwinkel van Nederland Nieuweautokopen.nl en Daciakopen.nl.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

De Dacia Dokker biedt vijf zitplaatsen en een bijzonder grote bagageruimte. De Dokker Van is door zijn vele inrichtingsmogelijkheden ideaal als bestelauto voor kleine zelfstandigen en biedt bedrijfsautokwaliteiten die tot de beste in de markt behoren.

 

UITRUSTING

Behalve grote veelzijdigheid bieden de Dokker en Dokker Van ook een rijke standaarduitrusting en talloze uitbreidingsmogelijkheden, zoals Dacia Plug & Radio, MEDIA NAV multimediasysteem, een instelbare snelheidsbegrenzer, parkeersensoren aan de achterzijde en airconditioning. Op Nieuweautokopen.nl staat alle informatie over de diverse Dacia-modellen.

 

WEL LEVERBAAR

De Dacia Dokker en Dokker Van worden vanaf het eerste kwartaal van 2013 leverbaar in Nederland. Dacia maakt de prijzen en verdere specificaties later dit jaar bekend. Vanaf dat moment staan ze natuurlijk online op Nieuweautokopen.nl en Daciakopen.nl. Geen zin op de Dokker te wachten, de webwinkels doen graag aan passend voorstel op de modellen die al wel leverbaar zijn.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!