Mercedes-Benz in Duitsland online? Bij ons was dat toch al…..?

Mercedes-Benz zoekt de niches op!

Mercedes-Benz online kopen

Het merk met de ster richt zich niet alleen op modellen voor het grote publiek, maar kijkt ook steeds meer naar bijzondere uitvoeringen voor een kleinere doelgroep. Dankzij deze niche-modellen maakt het bedrijf een gestage groei door. Net als BMW en Audi overigens. Wie verder kijkt dan zijn neus lang is, krijgt kansen in deze minder makkelijke tijden. Voor Nieuweautokopen.nl en Mercedeskopen.nl geldt eigenlijk hetzelfde: door anders te denken en dus te werken ontstaan er mogelijkheden.

Het aantal nieuwe modellen bij Mercedes is fors, het aantal productlijnen dat het merk inmiddels voert is zo mogelijk nog groter. Voor elke automobilist, zelfs die met een minder bolle portemonnee is er wel een Mercedes te vinden. En een leuke bovendien. De Mercedes A-klasse is natuurlijk uitermate geslaagd en de daar van afgeleide GLA is minstens zo fraai. Het zijn bovendien auto’s die veel bieden en geen fortuin hoeven kosten.

Misschien is dat wel de reden dat de A-klasse, B-klasse en ook de niche-modellen zo goed passen in de filisofie van Nieuweautokopen.nl en Mercedeskopen.nl. Waarom ze passen? Het team van de autowebwinkels informeert en adviseert niet alleen zijn klanten op een goede manier, ook als het om een bijzonder model gaat, de medewerkers verkopen alleen door de Nederlandse merkdealer geleverde auto’s.

Dat heeft een aantal voordelen. De fabrieksgarantie is gewoon geldig, u koopt een auto die bestemd is voor de Nederlandse markt en u krijgt dubbele service: die van de merkdealer en die van de autowebwinkels. Een nieuwe Mercedes kun je dus eigenlijk prima online kopen. Althans als de deal wordt gedaan bij Nieuweautokopen.nl of Mercedeskopen.nl.

 

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!