Marktplaats/Nieuweautokopen.nl op NADA 2016 in Las Vegas organiseren een event voor de Nederlandse delegatie!

Brian Pasch spreekt op de NADA 2016 voor de Nederlandse delegatie op uitnodiging van Nieuweautokopen.nl en Marktplaats.

Brian Pasch Nieuweautokopen.nl

Het is alweer enige jaren geleden dat Nieuweautokopen.nl, Brian Pasch uitnodigde om de Nederlandse dealers te onderwijzen in de mogelijkheden en kansen die online biedt aan de vooruitstrevende dealers die een voorsprong willen behouden! Brian bezoekt nog steeds regelmatig ons land en heeft zelfs een samenwerking met Webuildretail om dealers beter te maken in hun online presence. Tevens is zijn boek:’Selling Cars in the Digital Age’ vertaald naar het Nederlands, door ondergetekende en Leo Fransen van Innovam.

NADA 2016 in Las Vegas

Speciaal voor de hele Nederlandse delegatie organiseert eBay Motors, samen met Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Zakelijk, een event en lunch op de stand van eBay Motors op de NADA 2016 in Las Vegas. Op zaterdag 2 april zal Brian een presentatie geven over de nieuwe kansen, inzichten en producten waarmee dealers en universelen een voorsprong kunnen behalen op de concurrentie. Na deze presentatie zullen wij een webinar organiseren met Brian die wij op maandag 4 april zullen uitzenden zodat ook de thuisblijvers kunnen meeluisteren en kunnen profiteren van de nieuwste inzichten.

Voor iedereen?

Iedere Nederlandse deelnemer op de NADA, via de Bovag of zelfstandig aanwezig, is van harte welkom om 12.00 uur op de eBay stand. Zelf ben ik zeker aanwezig om u welkom te heten bij eBay Motors, waar Marktplaats en Nieuweautokopen.nl trots onderdeel van uitmaken.

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig head van Nieuweautokopen.nl bij Marktplaats en eBay, nadat Paul Nieuweautokopen.nl in 2015 heeft verkocht aan eBay. Paul is tevens blogger, schrijver, sales trainer en geeft vaak workshops in betere conversies in online leads en salespresentaties bij dealers en importeurs. `Lead the Way op de digitale snelweg is het nieuwe boek van Paul, welke gebruikt kan worden als gids in de online automotive. Meer informatie vindt u op: Kannietbestaatniet.nl.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!