Marktplaats pakt uit op de komende NADA2018 in Las Vegas!

Gaat u ook naar de NADA2018 in Las Vegas?

1890707369_5625855268001_5625847710001-vs

Als u dit jaar naar de National Automobile Dealers Association (NADA) in Las Vegas gaat, dan nodigen wij u graag uit voor een ontbijtsessie met mij en mijn collega’s van Marktplaats. De sessie wordt gehouden op vrijdag 23 maart van 07.00 tot 10.00 uur in The Venetian Hotel in Las Vegas.

maxresdefault

Wat gaat Marktplaats doen?

Marktplaats is onderdeel van de eBay Classified Groups, waar ook Mobile.de, het Britse Gumtree, 2dehands.be en het Canadese, Italiaanse Kijiji onderdeel van zijn. Voor de ontbijtsessie is een internationaal gezelschap uitgenodigd. Verwacht onder meer dealers uit Canada, Zuid Afrika, Australië, Engeland, Italië, België, Duitsland en Nederland. Tijdens de sessie willen we alle partijen met elkaar laten ‘connecten’ om gezamenlijk beter te worden in de online automotive. U krijgt de kans om met gelijkgestemden te praten over de kansen en mogelijkheden die 2018 te bieden heeft. Wij nodigen u namens Marktplaats van harte uit deze inspirerende bijeenkomst bij te wonen. En als u toch naar de NADA in Las Vegas gaat, is het zonde om deze kans te laten lopen.

Brian_500x500

Interessante sprekers

Om de mogelijkheid tot netwerken zo groot mogelijk te maken, zullen wij zorgen voor drie gerenommeerde sprekers. Brian Pasch behoeft in Nederland geen introductie, maar is in Amerika inmiddels de onbetwiste autoriteit als het gaat om online marketing voor autobedrijven. Brian zal in zijn presentatie duidelijk maken hoe een dealer in 2018 zijn marketinginvesteringen kan meten met behulp van onder andere Google Analytics. Ook zal hij de nieuwste inzichten met ons delen als het gaat om Return of Investment. Marktplaats zorgt er tevens voor dat Brian zijn nieuwste boek, over hetzelfde onderwerp en met de titel ‘Who sold it’, aan de deelnemers zal overhandigen tijdens een signeersessie.

IMG_6959-1024x768

Brian Miller aka ‘brianthecarguy’ zal een presentatie geven over ‘Three Ring Circus of the Future’ oftewel ‘als we doen wat we altijd doen, dan bereiken we anno 2018 niet meer hetzelfde resultaat’. De wereld verandert en daarop moet worden geanticipeerd. Brian bespreekt drie thema’s die de dealers gaan helpen zich te verbeteren.

Ik doe de laatste presentatie en die zal gaan over de online leadopvolging. Niet dat dit een nieuw onderwerp is, maar tegenwoordig moeten de meeste leads nog steeds gebeld worden, is de mate waarin dit gebeurt nog steeds relevant en doen we nog steeds niet wat de klant van ons verwacht. Een zeer snelle inhoudelijke reactie is nodig om ons in staat te stellen de volgende conversie te kunnen doen! Ik ga ook in op de belangrijkste lead van allemaal qua conversie en qua aantallen: de call lead. In de mobile only-wereld waarin we tegenwoordig leven en waarin meeste websites ook mobiel worden bekeken, is de ‘click to call’ het belangrijkste de komende jaren. Hoe ga je met deze kans om?

Op de eBay Motors stand

Ook op de eBay-stand gaan wij het nodige doen. Ik verzorg er een duopresentatie met Brian Pasch over de staat van online automotive in 2018 en vertel over de kansen en valkuilen voor autobedrijven. Daarnaast is onze vriend Michael Cirillo op zaterdag op de stand om een episode op de te nemen van zijn wereldwijd populaire automotive podcast ‘the dealerplaybook’. In deze aflevering staat eBay centraal.

DPB_S7_MichaelQA

Borrel, waar?

Het is inmiddels een goed gebruik om tijdens de NADA een Nederlandse borrel te houden. Johan Lammers zal deze organiseren, tijd en locatie zijn nog onbekend. Marktplaats zal gastheer zijn, zodat wij onze Nederlandse collega’s, klanten en belanghebbenden kunnen trakteren op een natje en droogje in een van de vele hotels in Las Vegas.

Aanmelden?

De NADA 2018 belooft ook voor de Nederlandse deelnemers weer een interessante bijeenkomst te worden. Graag horen wij van te voren of u van de partij bent bij de breakfast-meeting, dit in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan via deze link. Tot ziens in Las Vegas!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!