Marktplaats is aanwezig op de NADA 2017 in New Orleans

Marktplaats pakt uit op de NADA 2017 in New Orleans!

nada-17

Op 26 januari tot 30 januari organiseert de National Auto Dealer Association (NADA) de 100e editie van het Amerikaanse dealerfeest. Ook dit jaar zal een grote delegatie Nederlandse dealers en universelen aanwezig zijn om meer dan 100 workshops en presentaties te volgen over de nieuwste inzichten in de autobranche.

David Kain bij eBay en Marktplaats op de NADA
David Kain bij eBay en Marktplaats op de NADA

Marktplaats/Nieuweautokopen.nl is op de NADA aanwezig om de Nederlandse deelnemers van de juiste content te voorzien. Daarnaast heeft de online-specialist twee aansprekende Amerikaanse sprekers weten te strikken om op de eBay-stand een presentatie geven over de meeste recente online ontwikkelingen in Amerika. Natuurlijk wordt de informatie in die presentaties relevant gemaakt voor de Nederlandse markt.

Brian op de stand van eBay en Marktplaats
Brian op de stand van eBay en Marktplaats

Een van de sprekers is Brian Pasch, die als CEO van PCG Digital in ons land eigenlijk geen introductie meer behoeft. De tweede spreker is David Kain, Amerika’s meest gewaardeerde automotive online salestrainer. Aangezien Marktplaats en Nieuweautokopen.nl onder de eBay-vlag vallen, heeft de Nederlandse groep toegang tot deze twee topsprekers.

Data:

Brian Pasch is bij eBay/Marktplaats op 27 januari 2018 om 13:00uur
David Kain is bij eBay/Marktplaats op 28 januari 2018 om 11:00uur

nada-banner

De Nederlandse bezoekers aan de NADA zullen worden vergezeld door Michiel Aker van Marktplaats/Nieuweautokopen.nl en natuurlijk zal ik zelf ook aanwezig zijn. Om de thuisblijvers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in Amerika, zal ik dagelijks live blogs via Facebook Live en Twitter/periscope uitzenden. Mocht u specifieke vragen en of opmerkingen hebben over de NADA 2017, laat het me weten, dan probeer ik via een live blog te reageren.

Nog mee?

Wilt u nog de NADA2017 bezoeken, neem dan contact op met Aumacon (Friso Roorda) of Johan Lammers van de Lammers Support Group

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig Key Automotive Spokesperson bij eBay(Marktplaats) nadat hij Nieuweautokopen.nl in 2015 verkocht aan eBay. Paul is founder en CEO van de #DCDW Academy en presentator van de #DCDW Podcast. Tevens is hij een veel gevraagd spreker op het gebied van de online automotive bij dealers en importeurs.  Paul is winnaar van de prestigieuze Lighthouse Award 2016 in de VS! `Lead the Way op de digitale snelweg is het nieuwe boek van Paul, dat gebruikt kan worden als gids in de online automotive. Meer informatie vindt u op: DCDW.nl.

Podcast Paul

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!