Kun je Nieuweautokopen.nl verkopen aan Ebay/Marktplaats? Kan niet, bestaat namelijk niet!!

Vandaag gaat het gebeuren: Nieuweautokopen.nl gaat samen met Ebay/Marktplaats. Na 9 jaar hebben wij een thuis!
Het waren zenuwslopende maanden, de laatste 6 maanden van 2014! Nadat Aart de Koning CEO van destijds Koops Furness NV mij belde dat Koops uitstel van betaling had aangevraagd stond alles in teken van MIJN bedrijf: Nieuweautokopen.nl

Samen met Hamish

Koops Furness NV was dan wel 75% aandeelhouder, alleen dat was slechts papier…immers Nieuweautokopen.nl dat was ik, met mijn team en dat was opeens in echt gevaar. Nu had ik het faillissement van Koops Furness niet aan zien komen, toch was die onheilstijging direct ook een nieuwe kans, op een nieuw begin. Immers alles wat goed is, blijft bestaan en ik had voor mijzelf geen enkele gedachte dat ik deze orkaanstorm niet zou overleven. Nieuweautokopen.nl heeft sinds de oprichting voor veel uitdagingen gestaan en dit was er één die we ook gewoon moesten overwinnen.

Toespraak ondertekening

Curator
Die nieuwe kans ontstond ook nadat wij het eens waren geworden met de curator over een doorstart, waardoor wij volledig zelfstandig door konden gaan. Echter wij hebben nooit een geheim gemaakt van onze ambitie: “de dominante speler worden en zijn in de online verkoop van nieuwe auto’s” en hoe konden wij die in de nieuwe situatie waarmaken? Immers onze investeerder / partner was er niet meer…

met olivier

Ebay/Marktplaats
Nu was er na het faillissement genoeg interesse van diverse partijen om ons te helpen om onze ambitie’s waar te maken. Echter de overname en de combinatie met Ebay/Marktplaats gaf vanaf het eerste moment direct aan, dat ik kon samenwerken met de grootste website van Nederland, de grootste autowebsite van Nederland met al haar mogelijkheden, dat het voor mij vanaf dag 1 duidelijk was, dat Ebay mijn partner zou worden! En nu een aantal maanden verder, kan ik na 9 jaar innoveren, grinden, hard werken, en vechten tegen alle vooroordelen eindelijk echt aan het werk om van Nieuweautokopen.nl en Marktplaats Auto de meest innovatieve, creatiefste, dominantste en vooral de beste autowebsites van Nederland te laten zijn en te blijven. De eerste 9 jaar waren slechts een opwarmertje, nu gaat het echte werk beginnen!

Echt tekenen

Dank
Uiteraard had ik de afgelopen 9 jaar niet kunnen overleven zonder de steun van ontzettend veel mensen en bedrijven! Echter mijn team onder leiding van Gerben hebben de laatste maanden laten zien wat voor DNA Nieuweautokopen.nl mensen hebben…(Doorzetten, Niet zeuren en Aanpakken) en uiteraard mijn vrouw, Daniel en de rest van mijn familie voor hun onvoorwaardelijke steun! Dank ook iedereen, en diegene weten wie ik bedoel om ons hier te brengen, dank!

Gerben

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!