#ISG20 start de Online Sales Academy. Opleiding tot Online Sales Trader en Online Marketeer Automotive

#ISG20 (Internet Sales Group) Online Academy start met een opleiding tot Online Sales Trader en Marketeer! Powered by Nieuweautokopen.nl

Deze herfst introduceert Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl de #ISG20 Online Academy. Binnen het platform van de #ISG20, een groep online verkoopexperts, worden cursussen aangeboden gericht op online strategie voor de autobranche.
Dat betekent dat binnen het concept van de #ISG20 dealers en of medewerkers van dealers worden opgeleid tot vaardige Online Sales Traders. Tijdens de cursus komt een breed scala aan onderwerpen aan bod.
De cursus duurt 24 dagen, verdeeld over 2 jaar. Elke maand is er een sessie van een volledige dag waarin ondergetekende zijn kennis en ruim 8 jaar ervaring als Online Sales Trader en oprichter van Nieuweautokopen.nl zal delen. Elke cursusdag staat in het teken van het verkopen via internet en de online klant.

werken bij Nieuweautokopen.nl

De basis van online-succes wordt natuurlijk niet vergeten: hoe ga je om met die online klant? Welke zaken werken wel en welke werken niet in een online autobedrijf? En hoe belangrijk is prijs, moet je de goedkoopste (willen) zijn om succes te kunnen worden? Ook belangrijk: is een internetklant anders dan de klant die naar de dealer gaat? En is die klant alleen op zoek naar de beste deal of wil hij meer?
Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • E-mail protocollen
 • Telefoontechnieken
 • Vraagstellingen (met onder meer hoe om te gaan met de klant die alleen op zoek is naar de beste)
 • BKA/BU- en BS-vragen en antwoorden
 • Afsluittechnieken
 • Rollenspellen en live demo’s

In het concept van de #ISG20 komt er elke middag van de cursusdag een specialist binnen de Online Automotive een presentatie geven om zijn/haar kennis te delen over zijn/haar vakgebied, dit gaat onder meer over de volgende onderwerpen:

 • SEO (Search Engine Optimalisation)
 • SEA (Search Engine Marketing)
 • Analytics
 • Lead versus ratio berekeningen
 • VSEO (Video Search Engine Optimalisation)
 • Autoportalen voor occasions
 • Chat
 • Lead procedures
 • Verschil tussen de eerste, tweede en derde lead-providers

Wie kan deelnemen aan de cursus? Iedereen in de autobranche met serieuze belangstelling voor het online verkopen van auto’s. Van de deelnemers wordt een hands-on mentaliteit verwacht en de ambitie om dit nieuwe vak in de autobranche te begrijpen en daarin de beste te willen worden. Verkopers die binnen hun organisatie leads ‘er bij’ doen, zullen zich de materie en de andere manier van werken en verkopen niet eigen kunnen maken. Verkopers die juist inzien dat online- en telefoonleads belangrijk zijn voor de toekomst en zich willen verdiepen in die toekomst, zijn van harte welkom!

Nieuweautokopen.nl

Er is bewust gekozen om de cursus over twee jaar uit te smeren. Elke cursusdag staat op zich, zodat u na elke dag met een enorme hoeveelheid kennis terugkeert naar uw bedrijf. Kennis die bovendien meteen toepasbaar is. Ook een belangrijke reden om voor een langere cursusperiode te kiezen: zo weet u zeker dat u niet langdurig aaneengesloten uit uw bedrijf weg bent. Bovendien hebt u alle tijd om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen, te evalueren en indien nodig uw strategie aan te passen. Het is ook mogelijk om halverwege de cursusperiode in te stromen, de cursusduur bedraagt ook dan 24 maanden.

Cursus Online Marketeer in de Automotive binnen de #ISG20
Ook voor deze doelgroep is door Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl een cursus ontwikkeld. Een 12 maanden en 12 sessies durende cursus over de online mogelijkheden van het dealerbedrijf. Elke ochtend worden gezamenlijk (max 8 dealers) de gegevens van de deelnemende bedrijven die via Analytics te zien zijn, doorgenomen. Aan de hand daarvan worden KPI’s vastgesteld. Bijvoorbeeld over de doelstelling over 12 maanden. Elke maand wordt vervolgens gekeken naar de resultaten van de aanpassingen en of acties die zijn bedacht en uitgevoerd. In de cursus komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

 • SEO (Search Engine Optimalisation)
 • SEA (Search Engine Marketing)
 • VSEO (Video Search Engine Optimalisation)
 • Autoportalen voor occasions
 • Eerste, tweede en derde lead-providers
 • PR & Marketing

Ook bij deze cursus komt er elke middag een specialist zijn kennis op zijn vakgebied delen.

Hebt u vragen over deze nieuwe opleidingen bij de #ISG20 Online Academy van Nieuweautokopen.nl, belt u dan gerust.
Kosten voor deelname bedragen € 595,- per maand.  Cursusmateriaal en lunch zijn inbegrepen. De eerste cursus begint in oktober 2013 en biedt plaats aan maximaal 8 cursisten. De tweede cursus start ook in oktober 2013 en biedt plek voor maximaal 7 cursisten.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!