Geen bloemen bij Nieuweautokopen.nl

GEEN BLOEMEN MEER BIJ NIEUWE AUTO!

Nieuweautokopen.nl maakt bij elke verkochte auto geld over aan goed doel

Wie bij Nieuweautokopen.nl een nieuwe auto koopt krijgt bij de aflevering van zijn nieuwe auto geen bloemen. In plaats daarvan wordt € 15,– overgemaakt aan een goed doel. De koper mag kiezen aan welk goed doel de donatie wordt overgemaakt.

Het zal velen heel herkenbaar in de oren klinken: bij aflevering van de nieuwe auto, overhandigt de verkoper de sleutels van de nieuwe vierwieler en een bosje bloemen. Of iets dat daarvoor moet doorgaan. Vaak van een matige kwaliteit, vaak na een dag al verlept en rijp voor de vuilnisbak.

Breken
Nieuweautokopen.nl wilde breken met die eeuwenoude traditie in de autobranche, zoals het ook heeft gebroken met het verkopen van auto’s via de traditionele kanalen. Een nieuwe manier van auto’s verkopen vraagt om een nieuwe manier van afleveren (bijvoorbeeld bij de klanten thuis) en dus ook om een ander aardigheidje zodra de auto wordt overgedragen.

Prullenbak
Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl: “Bij de meeste dealerbedrijven krijg je bij de aanschaf van een auto een bosje bloemen dat de volgende dag de prullenbak in kan. Met die traditie wilden wij breken. Daarom hebben de medewerkers van Nieuweautokopen.nl een aantal goede doelen bepaald waarmee zij een op een of andere manier affiniteit hebben. Dat zijn Kika kinderkankerfondsPinkRibbon en de stichting ‘Ik doe een wens’ geworden. Bij elke verkochte auto maken wij 15 euro over aan een van deze drie doelen., De koper bepaalt welke.”

Oplopen
De stortingen zouden dit jaar best eens kunnen oplopen. Vorig jaar verkocht Nieuweautokopen.nl ruim 600 nieuwe auto’s in Nederland. Dit jaar ligt de webwinkel op koers om zo’n 1.000 nieuwe auto’s te verkopen. Daarmee maakt Nieuweautokopen.nl eens te meer duidelijk dat er eenbelangrijke markt is voor webwinkels en dat de gekozen formule met inruilen en thuis afleveren de juiste is. Bovendien levert het succes van Nieuweautokopen.nl een mooie donatie op voor drie goede doelen.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!