De NADA 2023 staat voor de deur!

De hoogmis van de US dealer gaat weer van start!

Volgende week is het weer zover, dan gaat de NADA2023 van start! Dit keer in de staat waar alles groter is: Texas! Dallas is voor het eerst de gastheer van dit 40.000 deelnemers tellende evenement en neemt de plaats over van San Francisco. Persoonlijk vond ik San Francisco de minste van de drie steden (San Francisco, Las Vegas en New Orleans) en ben nieuwsgierig wat Dallas gaat brengen!

Ik ben al eerder in Dallas geweest, dat was jaren geleden met mijn broertje toen we een tocht deden door tien staten. Toen viel mij al op dat alles groot, groter en grootst is. En dan heb ik het niet alleen over de auto’s. De Kennedy Memorial, bij het Texas School Book Depository blijft indrukwekkend en zal ook dit keer niet ontbreken!

 

 

#DCDW en Marktplaats gaan weer samen!

Vanuit de #DCDW en Marktplaats gaan wij met een kleine delegatie naar deze hoogmis van de Amerikaanse autodealers. Vanuit #DCDW gaan Gerben Beck en Stefanie van Dijk mee. Ik geloof heilig in de toegevoegde waarde van de bijeenkomst. Dit jaar wordt mijn dertiende keer. Het is niet zo dat ik heel veel nieuwe informatie zal krijgen, want dat betekent dat ik niet goed op de hoogte ben van alle ontwikkelingen, maar het gaat mij veel meer om de contacten, de partners die we door de jaren heen hebben opgedaan en zelfs zijn uitgegroeide tot hechte vriendschappen!

Holland House

Dit jaar gaan wij samen met gastheer Johan Lammers wat leuks doen. Naast dat Johan ontzettend veel tijd besteed om het zijn gasten het makkelijk en vermakelijk te maken, organiseren wij samen op vrijdag de Holland House Borrel in het Hyatt Regency Hotel. Johan neemt ruim 20 gasten mee en ook de BOVAG is in Dallas met een vrij grote groep van meer dan 20 deelnemers.

 

Dinsdag is vertrekdag!

Wij vertrekken al op dinsdag zodat we woensdag een beetje kunnen acclimatiseren en een aantal dealers, Carmax- en Carvana-outlets kunnen bezoeken. Dat doen we altijd op basis van gewoon binnenlopen en hopen op een paar goede gesprekken. Meestal lukt dat wel! Daarnaast ben ik een groot fan van Dennis Collins en zijn Youtube-serie Coffee Walk! Uiteraard wil ik daar heen en wellicht ook naar Gas Monkey Garage.

Donderdagochtend is het plan via het Kennedy Memorial naar de conferentie te gaan! Die eerste middag starten de eerste workshops, en ook die zijn belangrijk voor ons.

 

AWA Awards Dallas 2023

’s Avonds is de AWA Awards show van Brian Pasch, waarin de nieuwste en meest innovatieve online automotive ideeën, inclusief research rapporten, worden besproken. Dit lijkt saai, maar op deze avond doe ik vaak de meeste interessante informatie en contacten op! Wij hebben destijds als Nieuweautokopen.nl en later als #DCDW een aantal AWA Awards gewonnen in onze categorieën. De Lighthouse Award maakt ook deel uit van deze avond, een prijs die ik jaren gelden kreeg in Las Vegas!

Vrijdag en zaterdag zijn drukke beursdagen, met veel workshops, keynotes en tienduizenden stappen op de immense beursvloer! Ik kan mij er nu al op verheugen! Uiteraard ga ik op zoek naar leuke en interessante sprekers voor de komende #DCDW-events. Een hebben we er al gevonden: David Spisak komt in februari naar een exclusief evenement met Bart Kuijpers

New York Inbound

Op zondagochtend vliegen mijn vrouw en ik al vroeg naar New York, Stefanie van Dijk-Meenink en Gerben Beck doen dan de laatste dag van de beurs. Op maandag hebben wij nog een presentatie met Brian Benstock van Paragon Honda. Samen met Johan Lammers en zijn gasten krijgen wij een speciale rondleiding om live te zien hoe Brian een doorlooptijd van 12x de voorraad normaal vindt, 10.000 Honda’s verkoopt en nog steeds een locatie heeft zo groot als een postzegel!

Het worden al met al zes volgepakte dagen met iets wat ik het liefste doe: kennis vergaren over alles dat met online automotive te maken heeft en kijken wat bij ons kan werken. Uiteraard neem ik jullie mee op onze tocht door Dallas en laat ik weten wat wij meemaken!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!