De laatste column van 2023

Consistent zijn vraagt om discipline, dat besef ik me, terwijl ik op een vroege donderdagochtend deze column schrijf. Ook dit jaar heb ik elke week een artikel of een column mogen schrijven over de online automotive, de branche, leads, marketing en meer zaken die me bezighouden.

Uiteindelijk heb ik niet veel tijd nodig om een column of een artikel te schrijven.

Wees altijd een student van de business!

Onderwerpen heb ik vaak genoeg. Dat kan een opmerking van iemand zijn, een quote die ergens opduikt, of gewoon het nieuws dat ik volg als student van de business. Geef me vervolgens vijf minuten en het artikel staat. Daarna gaat Dick Braakhekke door de tekst heen, zodat er geen spel- of stijlfouten in zitten, want helemaal schoon lever ik de tekst niet aan. Dick laat mijn manier van schrijven zoveel mogelijk intact; mijn stem moet wel duidelijk naar voren komen en herkenbaar zijn.
Ook in 2024 weer 52 artikelen ga schrijven voor Linkedin en voor de nieuwsbrief (abonneer je via deze link). Ook mag ik voor het vijfde jaar alweer twaalf keer een column schrijven voor Automotive Magazine. Daarnaast zijn er nog talloze Linkedin Lives, de podcasts van #DCDW en die van MobTalk, en uiteraard onze #DCDW Events.
DCDWeekupdate Paul en Gerben

Content is de basis

Content om de online automotive beter te maken, heeft ertoe geleid dat ik een business heb mogen ontwikkelen met Gerben Beck en ons team bij de #DCDW. Samen willen wij de online automotive beter maken. Deze helpende hand is vrij stabiel, ook al zit er niet direct een businessmodel aan vast. Sinds de start van #DCDW in 2017 zijn wij winstgevend, groeien we elk jaar en hebben we geen schulden. Daardoor heb ik de mogelijkheid om ook te ondernemen in bedrijven zoals Carmen Automotive BDC, Il Fienile – De Steeg en uiteraard in de Ligier Store Doesburg.

Uiteindelijk heb ik dit allemaal te danken aan meer dan 15 jaar schrijven van artikelen, allemaal met het doel om anderen in de online automotive beter te maken door de beste content aan te bieden die ik kan en mag maken. Daar ben ik u, de lezer, ontzettend dankbaar voor! Tot volgend jaar.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!