De 2de dag van de #NADA2020

Spincar komt naar Nederland

Eerste stop Calldrip
De eerste volle dag van de NADA 2020, een dag waarop de EXPO officieel geopend is en honderden leveranciers beginnen aan het echte werk: ze willen allemaal iets van de aanwezige dealers. Denk aan aandacht, een voorstel en als het even kan een deal. Zoiets wordt pijnlijk duidelijk als je met een internationale badge bijvoorbeeld bij Vauto aankomt. Daar maken ze het wel erg bont door ons te verzoeken de stand te verlaten omdat die stand alleen voor Amerikaanse dealers is. Jammer, want de demo’s waren interessant. En dus lopen collega Gerben en ik door naar de eerste van een aantal partners: Calldrip

Calldrip
Forest en Koby en hun developers laten ons hun nieuwste ontwikkelingen zien op het Calldrip-platform, en dan met name de nieuwe features. Interessant is Click to Call. Dat werkt als volgt: staat er een lead in het Lead Management Systeem waarvan ook het telefoonnummer bekend is, dan maakt de Click to Call-functie het mogelijk om het telefoonnummer weg te halen en te vervangen door een knop. Door op die knop te klikken wordt een verbinding met de klant tot stand gebracht. Dit heeft als voordeel dat de verkoper wel uit zijn LMS MOET werken en dat de resultaten van de belpogingen en het uiteindelijke gesprek kunnen worden teruggeluisterd via de Webhook.

Spincar en LivePerson Automotive
#DCDW heeft ook met Spincar en LivePerson Automotive een samenwerking en ook met hen benutten we de tijd goed. Zo bepalen we hoe wij hun producten op een zo’n goed mogelijke manier kunnen aanbieden in de Nederlandse markt. Nederland is voor deze partijen een kleine, maar interessante markt, want we zijn weliswaar veeleisend maar ook techsavy. Ik denk dat we een aantal interessante en mooie diensten van deze twee partners mee naar Nederland nemen. En daarmee hebben we een sterk pakket aan services, zeker in combinatie met Calldrip en Adcalls.

General Session
Het leukste van deze dag is misschien wel de officiële opening van de NADA2020 door de NADA-voorzitter, de conferentievoorzitter en het leger (jawel. Inclusief het onvermijdelijke Amerikaanse volkslied. Na dit m oment vol trots gaat het dan echt los.
Vast onderdeel van de eerste dag is de verkiezing van de Time Dealer of the Year, waarbij in dit geval Susan Moffitt wordt geprezen voor haar werk voor de gemeenschap en haar betrokkenheid bij goede doelen. Moffitt is Porsche-, VW- en Audi-dealer in Shreveport, Louisiana

De avond dan?
Ik heb gedurende deze dag ook weer een hoop leuke contacten opgedaan en zelfs uitnodigingen gekregen om presentaties te geven in Italië en Zwitserland. Geweldig natuurlijk. En dat wordt hopelijk ook de avond. Ik ga eerst met Olga en onze vrienden Brian en Carrie Pasch eten en daarna wacht een voorstelling van Jay Leno in The Mirage. We zijn immers niet voor niets in Las Vegas!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!