#DCDW koppelt Calldrip aan Lead-HUB van RDC

Nu ook RDC-klanten binnen één minuut telefonisch contact met lead

Calldrip, het innovatieve leadopvolgingssysteem dat in Nederland wordt gedistribueerd door #DCDW, kan vanaf nu rechtstreeks gekoppeld worden met Lead-HUB van RDC. Dealers en autobedrijven die werken met Lead-HUB kunnen hierdoor nog sneller en effectiever leads opvolgen door al binnen één minuut telefonisch contact te krijgen met hun lead. En dat vergroot de kans op succesvolle conversie, dus meer verkopen.

RDC
RDC biedt autobedrijven data en slimme applicaties waarmee zij klanten snel, goed en gericht kunnen benaderen. Lead-HUB zorgt ervoor dat de reacties van consumenten op auto’s of aanbiedingen centraal worden verzameld in de inbox van Lead-HUB dan wel worden doorgezonden naar op Lead-HUB aangesloten leadmanagementsystemen. De koppeling met Calldrip is dan ook een logische stap voor RDC.
Remco Schoenmaker, product manager van RDC: “Voor ons is het belangrijk om Lead-HUB met zoveel mogelijk partijen te koppelen. Dat maakt leadopvolging voor dealers en autobedrijven die met onze diensten werken, nog makkelijker. Calldrip is een mooie aanvulling, omdat hiermee razendsnel nadat de klant een online lead heeft achtergelaten, een telefonisch contact tussen klant en verkoper wordt gerealiseerd. Snel opvolgen van leads is nu eenmaal de basis voor succes, dus dit is een logische stap.”

Calldrip
Naast snelle opvolging van online leads biedt Calldrip nog meer voordelen. Gerben Beck, managing director van #DCDW: “Het gesprek tussen verkoper en potentiële klant dat Calldrip tot stand brengt kan worden opgenomen en door de quality managers van #DCDW worden beoordeeld. A​an de hand van deze beoordelingen wordt inzichtelijk gemaakt hoeveel kansen er worden benut en wat het verbeterpotentieel van de verkoper is. Deze inzichten geven dealers en autobedrijven de mogelijkheid om hun verkopers te coachen en te trainen op het voeren van doelgerichte kwalitatieve gesprekken. Dat zal zorgen voor een hogere conversie. Het koppelen van Calldrip aan Lead-HUB van RDC is daarom voor de klanten van RDC een prachtige kans om zicht te krijgen op alle binnenkomende leads en het bewuster en effectiever opvolgen daarvan.”

Informatie
Meer informatie over Calldrip en de diensten van #DCDW is hier te vinden!
Voor meer informatie over RDC Lead-HUB, kijk hier.
Dealers en autobedrijven die benieuwd zijn naar Calldrip kunnen vrijblijvend en gratis een demo aanvragen via #DCDW.

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!