#DCDW bundelt krachten met LivePerson Automotive

Nu Optimale Klant interactie mogelijk voor online dealers, autobedrijven, leasemaatschappijen, portals en importeurs!

#DCDW Reseller van Live Person Automotive
#DCDW Digital Car Dealer Workshop, het bedrijf van Paul de Vries is aangesteld als de officiële reseller van LivePerson Automotive voor de Benelux. Met LivePerson Automotive kunnen autobedrijven via één overzichtelijk platform reageren op tekstberichten van leads, prospects en klanten uit verschillende bronnen.

Leads via andere kanalen dan een leadformulier
Leads, prospects en klanten communiceren via verschillende kanalen met het autobedrijf. Een groeiend deel van de gesprekken vindt plaats door middel van Direct Messaging Tools zoals WhatsApp, sms, Facebook Messenger en Apple Business Chat. LivePerson Automotive voegt de verschillende kanalen overzichtelijk samen op één platform. Dit garandeert overzichtelijke en soepele communicatie tijdens de volledige klantreis, van leadfase en aankoop tot aftersales.

Gesprekken afkomstig uit verschillende kanalen worden duidelijk gegroepeerd in één inbox samengevoegd. Zo behouden verkopers het overzicht en gaan geen leads verloren. LivePerson Automotive Connect! is beschikbaar voor desktop-pc’s en mobiele devices.

Ideale aanvulling
Paul de Vries van #DCDW is blij met de nieuwe samenwerking. “#DCDW werkt al zeer succesvol samen met Adcalls voor de Call Track Manager en Calldrip voor directe online leadopvolging. Deze services helpen autobedrijven, dealers en importeurs beter om te gaan met online en telefonische leads. De komende jaren verwachten wij dat klanten vaker gebruik gaan maken van direct messaging tools.

LivePerson Automotive is een innovatieve aanvulling op het bestaande dienstenpakket van #DCDW. LivePerson Automotive Connect! stuurt tekstgesprekken naar een inbox zodat autobedrijven op schaal met honderden geïnteresseerde bezoekers tegelijk kunnen communiceren via kanalen die de klant ook gebruikt om met vrienden en familie contact te houden.”

Live Person Automotive
Thomas Coupar-Evans, VP Commercial Sales EMEA & APAC bij LivePerson: “We zijn erg verheugd om met #DCDW te werken als belangrijke wederverkoper in de Benelux. De auto-industrie blijft evolueren en de verwachtingen van klanten veranderen snel, wij hebben de kennis om bedrijven zoals #DCDW te helpen klantinteracties effectiever en efficiënter te beheren, wat resulteert in meer omzet en grotere klanttevredenheid.”

24/7 beschikbaar door eigen BDC van #DCDW
LivePerson Automotive heeft #DCDW geselecteerd officieel partner en reseller voor de Benelux. Paul de Vries: “De koppeling van LivePerson Automotive Connect! met het 24/7 beschikbare Virtual BDC van #DCDW betekent dat dealers, importeurs en autobedrijven hun Direct Messaging volledig kunnen uitbesteden aan een professionele en ervaren partij. De getrainde agents van de #DCDW werken samen met de services van LivePerson Automotive en de meest innovatieve bots voor een zeer scherpe prijs per chat.”

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!