Dag twee #autocon2013: Lunch met @GrantCardone

Dag twee van Autocon2013

Vandaag de tweede dag van de Autocon2013 in Las Vegas. Met een vroege lunch om 07:30 begonnen we met een aantal roundtables, ik mocht zelf de tafel doen:”selling cars internationally” niet dat ik er sjoege van heb, maar het scheelt dat je buitenlander bent!

Google Wildfire
Daarna een presentatie gehad van Brian Pasch over Google Wildfire. Een product, want helaas nog niet in Nederland bereikbaar is, maar met Polk Data een ongeloofelijke marketingkracht heeft. Mooi om te zien, in welke tijd wij leven!

Your Duty

KeyNote
De Keynote sessie over CRM was niet echt interessant! 5 mannen die over CRM praten, die allemaal hun eigen product willen pitchen! Jammer, maar goed, die sessies heb je er ook bij zitten!

Grant Cardone
Bij de lunch een motiverende speech van Grant Cardone. Nu volg ik Grant al sinds ik vorig jaar hem persoonlijk heb ontmoet bij de Digital Dealer Conference en de manier van werken staat je aan of niet! En zijn boeken en video’s kunnen iets voor je doen, of niet. Voor mij iedergeval een voorbeeld!

grant cardone

Truecar
Daarna een sessie over Truecar met een hoop informatie over leads, statistieken en wat men zoal heeft meegemaakt! En het mooiste is, veel zaken zijn hetzelfde als bij ons, Nieuweautokopen.nl. En ook waar wij heen willen, kent vele gelijkenissen!

Rick Case en Paragon
Twee ongelofelijke sessies van de twee beste Honda dealers van Amerika. De eerste verkoopt de Honda via een verkoopproces wat zo strak zit en met zoveel vernuft dat je nu al bijna een nieuwe Honda wil kopen…
Paragon verkoopt het weer via de werkplaats, met een opvolging van alle service klanten, niet 1x per jaar, maar 16x per jaar! Of te wel, caremail alleen is niet afdoende!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!