Dag 3 NADA in San Francisco

Jay Leno is echt keigoed!

1ste Workshop
Vandaag dag 3 van de NADA! En wat een leuke dag het was! Vroeg begonnen, om 08:30 de eerste workshop van Autotrader.com. Echt leuke feiten. Wat opvalt is dat men hier gewoon weet hoevaak je je gebruikte voorraad omzet per jaar. Is dat 13x? of 16x? Alleen dat al weten, maakt al een verschil! Het leuke van die workshop was dat je de best practices hoort van de beste dealers. Dus diegene die echt veel gebruikte voorraad auto’s verkoopt hier, doet ook gewoon de juiste dingen: + 25 foto’s, echte omschrijvingen op de VDP, altijd video etc. Sommige dingen zijn gewoon maakbaar en het is niet prijs, maar details waar het omgaat. Prijs de auto’s om te verkopen, niet meer en zeker niet minder.

Over de tweede workshop, van Digital Airstrike, zal ik maar niets zeggen, zonde van mijn tijd, en een van de weinige workshops, waar ik al na 15 minuten ben weggelopen. Daarna maar over de beurs gelopen en wat mensen gesproken van Ebay Motors wat dan ook nu in de nieuwe situatie dan ook weer leuk is!

General Session
Daarna de General Session, met de nieuwe voorzitter en wat heerlijk! Wij zitten in Nederland in de slechtste markt sinds 40 jaar en hier……Proud to be a dealer in this era gevoel! Fijn dat enthousiasme! Het klapstuk was Jay Leno, echt leuk om mee te maken, super presentatie, veel gelachen! Vanavond met onze gastheer Clem hapje eten, nog even naar het Holland House van de Bovag, nee deze NADA is leuk!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!