Dag 2 NADA 2015 in San Francisco

Dag twee van de San Francisco zit erop!

Vrijdag was de tweede dag en de eerste officiele dag van de NADA 2015. Een dag waarin de officiele opening is door de voorzitter van de NADA, de Time Dealer of het jaar wordt gekozen en er een grote naam een key-note speech houdt. Tussendoor een aantal workshops!

Workshops
Zelf had ik een tweetal goede workshops vandaag. De ene ging over de used car department en de andere over SMS in het dealerbedrijf. De eerste was erg duidelijk, wat is je ROI over de winst van een transactie. Dus de winst kan prima zijn, maar als je er 90 dagen over doet, heb je qua ROI het gewoon slecht gedaan!

SMS
De andere, van Autobytel, was erg leuk! Ten eerste, dat er eerst een advocaat komt, die 10 minuten gaat uitleggen dat alle informatie anders kan worden uitgelegd en dat de NADA er NIET verantwoordelijk voor is…maar de workshop was prima! Vooral de statistieken, als je als dealerbedrijf emails uitstuurt, wordt 25% maar gelezen, 90% op een smartphone. Als je een SMS stuurt, dan is het 98% gelezen! Alleen dit besef, beseft ons weer, dat daar kansen liggen!

Holland House
Aan het eind van de dag was er het Holland House, meer dan 50 vertegenwoordigers van verschillende bedrijven en organisaties uit de automotive verzamelden zich bij de bar in het Hilton. Na 4 jaar informeel en niet georganiseerd was het nu eindelijk de Bovag die het organiseerde, en het was super dat de Bovag dit heeft georganiseerd!

3de Dag
Zaterdag beginnen we vroeg, 0830 met een presentatie van Autotrader.com! Ik hou u op de hoogte!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!