Calldrip kiest voor de #DCDW voor distributeur voor Nederland en Belgie

Calldrip, het directe online lead follow-up systeem komt officeel naar Nederland!

Calldrip Inc heeft onlangs een overeenkomst gesloten met de #DCDW van Paul de Vries voor de distributie van Calldrip in de Benelux. De #DCDW, wiens missie is, om de online automotive beter te maken is de autoriteit in Nederland voor de online lead opvolging van zowel de online en ook de telefonische leads.

Calldrip voor importeurs

Calldrip is een instant online leadopvolgingsysteem ideaal voor importeurs en grote dealerholdings die de leadopvolging willen laten doen door de meest aangewezen persoon: de verkoper zelf. Calldrip zorgt ervoor dat de verkoper binnen 60seconden de klant aan de telefoon krijgt nadat de klant een online leadaanvraag heeft gedaan. Bij contact tussen de verkoper en de klant, wordt het gesprek opgenomen en daarna beoordeeld door de Quality Managers van de #DCDW. Importeurs en grote dealerholdings besparen daarmee tientallen onnodige telefoongesprekken, medewerkers op KCC/BDC’s en zien direct wat de verkopers uit de kansen halen.

Importeurs weten dan eindelijk dat hun leads direct worden opgevolgd, worden beoordeeld en wanneer de verkoper geen contact kan of wil krijgen kan het alsnog uitbesteed worden. Directe kwalitatieve rapportages op basis van marketinginspanningen, maar ook op de kwaliteiten van dealers en verkopers.

Waarom #DCDW

Forest Ward, COO van Calldrip Inc over de samenwerking met de #DCDW: We weten al langer dat Paul de Vries en de #DCDW de autoriteit zijn in Nederland en Belgie als het gaat om de online automotive en leadopvolging in het bijzonder. De combinatie van Calldrip en de #DCDW met zijn virtual BDC en Quality Managers die de leadopvolging dagelijks kwalitatief kunnen beoordelen maakt deze samenwerking logisch en succesvol. We denken met de #DCDW de oversteek naar Europa succesvol te kunnen maken. Calldrip is al langere tijd succesvol in de UK en het is nu tijd om werk te maken van Nederland en Belgie.

Paul de Vries, oprichter van de #DCDW over de samenwerking met Calldrip: Sinds ik twee jaar geleden de eerste keer in contact kwam met Calldrip en ze ook gast waren in de #DCDW podcast en onze Digital Car Dealer Workshop was ik zeer enthousiast! Te meer ook dat het onze visie ondersteunt dat de verkoper de meest aangewezen persoon is om leads op te volgen en niet een KCC/BDC. In combinatie met onze Virtual BDC en onze andere succesvolle service zoals de Call Track Manager is het een zeer logische en welkome aanvulling op onze service verlening. De eerste pilots met diverse importeurs hebben geleid tot een leadopvolging van minuten in plaats van uren en in combinatie met ons beoordelingen van onze Quality managers kunnen nu ook de verkopers beoordeeld worden, maar ook de kwaliteit van de marketingbron.

#DCDW Academy

Bij de beoordelingen, op verschillende KPI’s, van de verkopers kunnen we nu met echte data, de verkopers beter begeleiden in het opvolgen van online leads. Verkopers die laag scoren op bijvoorbeeld het maken van een afspraak, kunnen we door onze online trainingsmodule #DCDW Academy beter gereedschap, content meegeven om succesvoller te worden in de opvolging van online leads.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Calldrip en onze services dan kunt u geheel vrijblijvend een demo aanvragen. Calldrip is bij uitstek geschikt voor importeurs en de grotere dealerholdings die beseffen dat een goede online leadopvolging snel, kwalitatief moet zijn en bovenal door de verkoper gedaan dient te worden.

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig Key Automotive Spokesperson bij eBay(Marktplaats) nadat hij Nieuweautokopen.nl in 2015 verkocht aan eBay. Paul is founder en CEO van de #DCDW Academy en presentator van de #DCDW Podcast. Tevens is hij een veel gevraagd spreker op het gebied van de online automotive bij dealers en importeurs.  Paul is winnaar van de prestigieuze Lighthouse Award 2016 in de VS! `Lead the Way op de digitale snelweg is het nieuwe boek van Paul, dat gebruikt kan worden als gids in de online automotive. Meer informatie vindt u op: DCDW.nl.

Podcast Paul

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!