Blog: Wat zou 2014 brengen voor ons?

Nieuweautokopen.nl in 2014

We zijn eindelijk in 2014, een jaar waar ik met verlangen naar toe heb geleefd! We gaan namelijk met Nieuweautokopen.nl het 9de! jaar in! Waar de meeste automotive kenners ons maanden gaven in plaatst van jaren, zijn wij er na 8 jaar nog steeds, en hoe!

2014
In 2013 hebben wij wederom veel geleerd over de mogelijkheden die online te bieden heeft en waar onze klant behoefte aan heeft en waaraan niet! Op klanttevredenheid scoren wij een solide 9, waar wij graag naar een 9.5 willen! Nee geen zesjes cultuur bij ons.

Waar wij in 2013 mee zijn begonnen is ‘direct op voorraad’ daar zijn voor het eerst nieuwe auto’s te zien van dealers die bij ons de auto’s kunnen presenteren. Deze service is zeer succesvol. Meer dan 300 dealers doen nu mee, alleen jammer dat vele dealers nog steeds volharden in prijzen die niet kloppen. Alle leads op die auto’s converteren nooit in orders.

De laatste maanden zijn wij ook onze prijslijst leads aan het distribueren aan onze dealers. gekwalificeerde leads, met een gecontroleerde NAW+E+T en met de info over een BKA(Belangrijkste Koop Argument), Bu(Budget) en Bs(beslissersgroep) en deze leads worden ter beschikking gesteld aan maximaal 4 van onze geselecteerde dealers in de directe omgeving van de lead. Onze conversie in de laatste maand is dan ook verdubbeld.

Sommige leads willen graag wij ons kopen, ook dat kan nog steeds volop bij Nieuweautokopen.nl Volledig online een nieuwe auto kopen, met de beste dienstverlening die er in de Automotive beschikbaar is!

Wij hebben er dus zin in, 2014 wordt een knaller!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!