Blog: Mijn ‘love’ affair met een Ford Transit Custom

Ford Custom Transit is een ideale reiswagen cq bestelwagen

Ford Transit kopen

Als bijtellingsonthouder ben ik op vakantie ‘verplicht’ om een auto te huren of om mijn priveauto te nemen. Nu is mijn vrouw een boutique eigenaresse met een focus op franse brocante, of te wel, wij gingen dit jaar naar Frankrijk met een grote Ford Transit Connect om inderdaad ook brocante in te kopen.

Ford Transit kopen

In totaal zijn we 2500km wezen rijden, ook op de befaamde zwarte zaterdag, zou ik niet weer doen nee, en heb ik de Ford leren te waarderen als een reisgenoot. Met een volle laadruimte, met kasten, tafels, bedden en vele andere kleine zaken die in Il Fienile het goed zouden doen was het toch fijn vertoeven in de Ford. Met zijn drieen voorin (Olga, Daniel en ik) en zelfs de hond had zijn eigen wereldje voorin!

Ford Transit kopen

 

150km per uur geruisloos waar het kon, en 5uur lang stapvoets waar het moest, de Ford deed het zonder morren en in zuinigheid. De Ford Transit is met recht een Ford built to last! Alle opties waren aanwezig, airco, cruisecontrol en een zeer goede navigatie die ons bracht bij de kleinste dorpjes waar nog echte brocante te koop was! Al met al, dank zij Cosmo Auto hebben wij er een zeer fijne huurbus aan gehad!

Ford Transit kopen

 

Lees ook

13 maart 2023

Dan doe je het lekker niet!

6 maart 2023

Als je online niet wint, win je ook offline niet!

27 februari 2023

Een ander perspectief: “Marketing is ontwikkeld om traffic te generen, niet om auto’s te verkopen!”

20 februari 2023

Waarom er een “standaard”​ moet komen voor het doorsturen van leads!