Blog: ANWB Autokoopservice en Nieuweautokopen.nl

De ANWB Autokoopservice is er straks niet meer…

Nieuweautokopen.nl - Via internet uw nieuwe auto kopen

Op 15 november 2011 zijn wij bij Nieuweautokopen.nl een fantastische samenwerking aangegaan met de ANWB en de ANWB Autokoopservice. Na een voorbereiding van 9 maanden van bouwen en onderhandelen zijn wij live gegaan met een ware PR en Pers run op de ANWB en ons bedrijf.

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden ANWB leden mogen helpen in de zoektocht naar hun nieuwe auto. Deze zoektocht begon vaak online bij de ANWB en werd vaak afgesloten bij de dealer door de ANWB leden gewapend met een offerte van de Koopservice. Wij zijn daarin, bij o.a. Trustpilot de meest gewaardeerde ANWB service.

Echter wij hebben helaas niet de doelstellingen die wij ons zelf hebben opgelegd kunnen halen. Het doel was uiteindelijk 1500 sales per jaar en dat is wat we niet kunnen halen op dit moment van de tijd. De ANWB leden zien onze service als een service en niet als een autowinkel. Dat is iets waar wij bij Nieuweautokopen.nl ook nog steeds elke dag voor moeten werken.

Dankbaar
Wij zijn de ANWB dankbaar, dat wij drie mooie jaren met elkaar hebben kunnen samenwerken om dit product in de markt te kunnen zetten. Martin Scheper, Jacques Peters, Mirjam, Jeanette en uiteraard Ad Vonk van de persdienst zijn voor ons altijd ideale partners geweest waarin wij van elkaar de sterke punten juist benadrukten met respect voor elkaars positie.

Sales
Succes heb je altijd zelf in de hand, – ook bij een faillissement zoals van Koops Furness, welke ook voor mij in dit soort gevallen consequenties heeft in contracten die je met drie partijen bent aangegaan- kun je eigenlijk alleen naar jezelf kijken. Heb je er alles uitgehaald wat erin zat? Had je niet beter moeten scoren op de ANWB leads die je hebt ontvangen? Sales succes bepaal jezelf, omstandigheden heb je niet altijd in de hand, maar het is te makkelijk om daarvan de omstandigheden (faillissement van je medeaandeelhouder) de schuld te geven.

Dus daarom: ANWB dank voor de kans, voor de mooie samenwerking en de drie jaren waarin wij elkaars partner waren!

Toekomst
Uiteraard gaan wij wel door met Nieuweautokopen.nl en willen via onze website iedereen blijven helpen in de aanschaf van hun nieuwe auto!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!