Agenda van de #DCDW op 28-2-2017 in Houten

Welke topics gaan we behandelen bij de #DCDW?

NADA100

Op 28 februari, (inderdaad met carnaval) organiseren wij een #DCDW – Digital Car Dealer Workshop voor marketeers, verkoopdirecteuren en dealers die beter willen worden in online automotive. Hoewel het alweer het vijfde jaar is dat wij de #DCDW (#ISG20) organiseren, is het doel door de jaren heen niet veranderd: dealers en autobedrijven beter maken in online automotive. Wel hebben we een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd zodat nog meer kennis kan worden gedeeld.

Samen met onze partners in deze sessie van de #DCDW, Marktplaats en DTC Media, hebben we voor deze Digital Car Dealer Workshop een iets andere benadering gekozen. Parallel aan de hoofdsessie zijn er speedconsults van de specialisten van Marktplaats/eBay en DTC Media over topics als dekrachtvanmarktplaats.nl, Calltracking, Adwords, Social media en Analytics.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13:00 – 13:45uur – Paul de Vries over de NADA Highlights 2017 New Orleans
  • 14:00 – 14:45 DTC Media over de Online strategie en de weg naar beste dealersite
  • Break
  • 15:15 – 16:00 Jeffrey Verhoek Adcalls over Dynamische Call Tracking (DNI)
  • 16:15 – 17:00 Forest Ward van Calldrip ‘Gone in 60seconds’

Wat de #DCDW uniek maakt, is dat alle sprekers hun kennis delen met de deelnemers zonder dat er een pitch of verkoopverhaal wordt afgestoken. Doel van de #DCDW is immers om dealers en autobedrijven beter te maken.
DTC Media en Marktplaats zijn partners in deze #DCDW.

Parallelsessies

Nieuw zijn de parallelsessies waarmee wij meer informatie op maat willen verstrekken. Deze speedconsults, over verschillende, steeds weer boeiende en actuele onderwerpen, worden verzorgd door de specialisten van Marktplaats en DTC Media. Na elke speedconsult is het mogelijk om weer deel te nemen aan de hoofdsessie.

Voor wie?

De #DCDW is alleen beschikbaar voor dealers en autobedrijven die zaken doen met Marktplaats, Nieuweautokopen.nl 2ehands.be en DTC Media. Aanmelden kan gratis en kan hier.

DTCMEDIA_Logo2015_DEF

Over Paul de Vries

Paul de Vries is tegenwoordig Key Automotive Spokesperson bij eBay(Marktplaats) nadat hij Nieuweautokopen.nl in 2015 verkocht aan eBay. Paul is founder en CEO van de #DCDW Academy en presentator van de #DCDW Podcast. Tevens is hij een veel gevraagd spreker op het gebied van de online automotive bij dealers en importeurs.  Paul is winnaar van de prestigieuze Lighthouse Award 2016 in de VS! `Lead the Way op de digitale snelweg is het nieuwe boek van Paul, dat gebruikt kan worden als gids in de online automotive. Meer informatie vindt u op: DCDW.nl.

Podcast Paul

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!