5de #ISG20 een groot succes!

5de #ISG20 met Brian Pasch een groot succes!

In navolging van de eerste vier #ISG20 meetings bij Hotel van der Valk in Almere hebben wij de 5de #ISG20 gisteren georganiseerd! Deze meeting werd door meer dan 35 dealers, importeurs, autoportalen bezocht en een ieder was zeer enthousiast over de presentatie van Brian Pasch over de kansen en mogelijkheden die er zijn, en die middels ‘best practices’ ook snel en doeltreffend te realiseren zijn, ook in Nederland!

#ISG20
Op de Internet Sales Group G20 meetings hebben de sprekers 1 ding gemeen, men moet specialist zijn in hun vakgebied en daarmee de deelnemers van waardevolle informatie voorzien, waarmee men direct (online) voorruit kan. Deelnemers zijn meestal directeur-eigenaren en of marketing specialisten van dealerbedrijven die de winnaars willen worden van de online toekomst.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cBWfq6YyQhU]

Roadtrip
De afgelopen dagen hebben Brian, Carrie en ik veel dealerbedrijven, organisaties aangedaan. Dealerbedrijven zoals Koops Furness, Amega Holding en Innovam waren een van de velen die wij hebben aangedaan. Hoogtepunt was uiteraard het Automotive Dealer Seminar in Houten.

ROI-BOT
Een van de zaken die besproken zijn, is de introductie van ROI-BOT. Een online dashboard, waarin alle statistieken samenkomen van o.a.: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Google Analytics, Google Adwords, Google webmaster Tools, eigen website. Maar ook de gegevens van de diverse autoportalen gaan wij hierin verwerken. Portalen zoals Autotrack, Autotrader, Autoscout, Autotekoop, Gaspedaal, Marktplaats etc kunt u dan in 1 dashboard met elkaar vergelijken op ROI basis. Nieuweautokopen.nl zal als agent en reseller gaan optreden!

Presentatie

De komende weken heb ik nu 4 presentaties bij verschillende dealergroepen over de online mogelijkheden, nieuwe kansen die deze tijd ons brengt!

Lees ook

Kijken of kopen - dit kan Marktplaats-data je vertellen!
13 november 2023

Kijken of kopen? Dit kan Marktplaats-data je vertellen!

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!
3 november 2023

Weten waar je online lead vandaan komt, zonder dat je hoeft te kijken in Google Analytics!

25 september 2023

Snelheid in leadopvolging is de norm!

18 september 2023

Auto’s verkopen in het buitenland, het blijft oppassen geblazen!