Bootstrap Example


Recall

de klant proactief benaderen voor een werkplaats bezoek

 

Een recall - doet zich onverwachts, meestal ongelegen voor en vereist direct actie

 

Dat verklaart waarom een recall grote druk legt op de organisatie. Tel daarbij op dat, volgens cijfers van RDW in 2016, 120.000 auto's niet gerepareerd na een recall rondrijden en we kunnen constateren dat autobedrijven veel kansen in het opvolgen van recalls onbenut laten. En dat is zonde, want een recall is in basis een serieus klant contactmoment. Een concrete aanleiding om de klant uw werkplaats te laten bezoeken en te bewijzen dat de auto bij u, als betrouwbaar autobedrijf, in de beste handen is.

 
Het pro-actief opvolgen van een recall verhoogt het aantal terugkerende klanten in uw werkplaats
 

Echter, hoe krijgt u het allemaal ingebed zonder chaos en stress in het bedrijf? 

 

CARMEN automotive begrijpt dat u het meest gebaat bent bij ontzorging en heeft veel ervaring in het opvolgen van recalls in de automotive. Hiervoor bieden we 3 varianten, zodat elk bedrijf optimaal kan werken aan het bereiken van alle bestaande èn potentiële klanten.

 

 

Onze varianten:

 

  1. Zelf doen variant. Uw autobedrijf verzorgt de opvolging met eigen mensen en gebruikt voor nabellen, registreren en de rapportage het CARMEN klantcontactportaal;

     

  2. Hybride variant. Dat is variant 1 met de uitbreiding dat contacten op elk gewenst moment, automatisch overgenomen en opgevolgd kunnen worden door het CARMEN contact center. Handig bij tijdelijke onderbezetting of andere drukke werkzaamheden;

     

  3. Uitbesteden variant. CARMEN verzorgt het nabellen en registreren en maakt de rapportage toegankelijk op het klantcontactportaal.

     

Met de zekerheid dat, aan het einde van de rit, alle bestaande èn potentiële klanten pro-actief zijn benaderd, kunt u zich focussen op het waarmaken van de verwachtingen van de terugkerende klant in uw werkplaats.

 

Kunnen we u ontzorgen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of bel of chat met ons. 

 

 

  terug naar archief