Bootstrap Example

 

Nieuwe auto met Financial Lease

 

In opdracht van de captive financieringsmaatschappij van de merken Renault, Nissan en Dacia (RCI Financial Services), belt CARMEN met financial lease klanten van wie de financiering van de auto binnen afzienbare tijd afloopt.

 

Het moment dat de eindtermijn voor financiering in zicht komt is een kansrijk contactmoment om de berijder te benaderen met een interessant nieuw financial lease voorstel. Deze is immers reeds gewend aan de maandlasten in zijn of haar uitgavepatroon.

 

Onze klantcontact medewerkers verzorgen het klantcontact aansluitend op de ontvangst van de mailing met als doel een showroom afspraak voor een adviesgesprek te maken.

 

Elk contactmoment wordt in het CARMEN portal vastgelegd en van een status voorzien, waardoor de dealers en Renault Business Finance realtime inzicht hebben in het klantcontact en de resultaten. 

 

 

Het is niet makkelijk om een goede conversie op een zakelijke DM te behalen, de inzet van Carmen helpt ons bij het realiseren van onze doelstellingen en die van de dealers.

 

Resultaten

zakelijk
Type Financial lease klant

 

11%
Gem. conversie leads/orders

 

terugkerend
Duur