Bootstrap Example

Aansprekend automotive klantcontact

 

Volg gegarandeerd op

Luister naar de klant

Voeg meetbaar waarde toe

 

 

  Flexibel in drie klantcontact varianten


  uitbesteden of intern oplossen?


  die keuze hoeft u niet meer te maken, want eventuele overloop nemen we als professioneel vangnet moeiteloos van u over

  Specialist in omnichannel open dialoog


  via bestaande en innovatieve communicatiekanalen als live chat, WhatsApp, telefoon, Facebook, e mail, Twitter, videochat leiden we een prettige, open dialoog met úw klant

  20 jaar ervaring in automotive klantcontact


  we zijn trots op onze lange termijn relaties met importeurs, dealers, autobedrijven en lease- & financieringsmaatschappijen.

   

 

 

U vindt bij ons invulling voor elk klantcontact vraagstuk inzake

automotive sales, after sales en business support

 

  Bekijk onze diensten

 

Onze business partners & hun ervaringen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Met de specialistische kennis die CARMEN op het gebied van elektrisch rijden kan bieden aan onze klanten,

hebben we onze prospects meer te bieden.” - Nissan EV

 

 

CARMEN contact center

 

Met 55+ klantcontact medewerkers, aangestuurd door een compact management & supervisor team, werken we vanuit onze vestiging in Maasdijk. We geloven sterk in de toegevoegde waarde van consultative calling waarbij medewerkers niet volgens een standaard script werken, maar juist in staat zijn om een prettige dialoog te leiden.


Klantcontact is maatwerk en ons automotive specialisme vereist kennis. Twee zaken die maken dat we werving, selectie, opleiding en training in eigen beheer doen. Deze investering in kwaliteit zorgt voor goede binding waardoor we in vaste samenstellingen kunnen werken. Medewerkers worden regelmatig getraind op hun gespreksvaardigheden, productkennis en het omgaan met alle mogelijke bezwaren die zij in een gesprek kunnen tegenkomen.


In onze dienstverlening werken we conform de richtlijnen van Code Telemarketing: we bieden het Recht van Verzet actief aan en respecteren het Infofilter.
 

CARMEN portal

 

Het CARMEN portal (integraal onderdeel van www.dealerportal.nl) voorziet in een uniforme workflow bij het registreren, opvolgen en monitoren van klantcontact projecten. Het kan tevens als bel- / plansysteem voor onderhoudsafspraken door leasemaatschappijen worden benut.

Met 750.000+ automotive klantcontact momenten per jaar is het CARMEN portal een veelgebruikt platform dat bij alle dealerbedrijven in Nederland draait.

 

Om tegemoet te komen aan de efficiency wensen van onze business partners, is het portal nu al met een flink aantal systemen te koppelen en dit is constant groeiende. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Dealer Management Systemen, digitale planmodules (meer lezen over de koppeling Plan-IT en CARMEN), occasion portalen en lead management- & marketing applicaties.