Bootstrap Example

We staan klaar om je te ondersteunen

 

Het zijn lastige tijden voor veel bedrijven en hun medewerkers.

 

Als jouw bedrijf ook de gevolgen ondervindt van deze buitengewone omstandigheden, willen we je een hart onder de riem steken en je waar mogelijk onze hulp aanbieden. Nu online en telefonische communicatie het voor langere tijd overneemt, kunnen wij ervoor zorgen dat je goed in verbinding blijft met de klant, terwijl jij hiermee tijd vrijmaakt voor andere taken.

 

Ook wij werken waar mogelijk op afstand, met behoud van supervisie (ook op afstand). In deze tijden is het namelijk nóg belangrijker om overzicht te houden, goed in te spelen op snel veranderende vragen van klanten en instant bij te kunnen sturen. We willen je meegeven dat we tijdens onze ruime openingstijden klaar staan voor al je vragen en wensen. Daarnaast krijgt veiligheid bij ons de prioriteit die het nodig heeft. Onze systemen, waaronder CARMEN portal, werken naar behoren en aan verdere ontwikkeling wordt gewoon doorgewerkt.

 

We begrijpen dat jij, net als veel anderen worstelt met continuïteit in klantcontact op een moment dat het juist nodig is en we helpen je graag verder met vragen als

 

  • Ik heb geen of te weinig bemanning op mijn klantcontactafdeling en ben op zoek naar extra capaciteit;
  • Ik wil dat mijn klantcontactafdeling in deze onzekere tijden ook buiten werktijden bereikbaar is;
  • Er komen zoveel vragen binnen dat ik het niet aankan. Kan iemand bijspringen op live chat, WhatsApp, social media en e-mail?
  • Mijn geplande evenement kan geen doorgang vinden. Wat kan ik doen om mijn klantcontact te continueren?

 

Oplossingen die snel geïnitieerd kunnen worden, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat en jouw autobedrijf maximaal kan inspelen op de veranderingen.

 

 

 

Maatschappelijk betrokken

 

Ook maatschappelijk proberen we te helpen waar mogelijk. Verschillende medewerkers hebben zich aangemeld op coronahulp websites of vinden een andere manier om met mensen met een hulpvraag in contact te komen. Ken je een maatschappelijk betrokken organisatie zonder winstoogmerk die in coronatijd dringend behoefte heeft aan professioneel klantcontact (telefonisch en online)? Laat het ons weten. We dragen graag ons steentje bij.

 

 

  meer nieuws