Bootstrap Example

 

Dit bandenwisselseizoen al afspraken inplannen zonder dubbel registreren?!

 

Het zit er alweer aan te komen, vanaf eind september gaan de eerste klanten weer benaderd worden voor een afspraak voor de wissel naar winterbanden. Een kansrijk klantcontactmoment om de klant uit te nodigen voor een werkplaatsbezoek. Hoewel de piek in werkzaamheden ook onvermijdelijk een zware druk legt op de organisatie. Extra frustrerend is het om dan kostbare tijd te verliezen met het dubbel, of soms zelfs driedubbel registreren van werkplaatsafspraken voor bijvoorbeeld APK, onderhoud en bandenwissel.

 

Een veelal onderschatte, extra handeling veroorzaakt door de diversiteit aan systemen bij veel dealerbedrijven. Het uitvoeren van deze taken is geestdodend, voegt niets toe en weegt onnodig zwaar op de toch al druk bezette service adviseur en brengt een hoop frustratie met zich mee. De koppeling van Plan-IT en CARMEN rekent voorgoed af met dubbele werkzaamheden.

 

Vanuit één belscherm in het CARMEN portal en voor alle vestigingen (indien van toepassing), kan de service adviseur of klantcontact medewerker werken op drie niveau's:

 

1. Werkplaatshistorie inzien

Dit verschaft handige informatie ter ondersteuning van het gesprek. En het voorkomt het bellen van klanten die zojuist in de werkplaats zijn geweest. Vanaf 'Plan-IT werkplaats' en hoger;

 

2. Beschikbare data en tijdblokken van meerdere werkzaamheden (onderhoud, APK, grote beurt, kleine beurt, zomercheck etc.) inzien

Hiermee kan real-time op maat een werkplaatsafspraak voorstel worden gedaan aan de klant. Vanaf 'Plan-IT Online' en hoger;

 

3. Werkplaatsafspraak & werkzaamheden direct inplannen

Een werkplaatsafspraak kan direct via telefoon, email of live chat worden gemaakt. Deze wordt automatisch, real-time overgenomen in de werkplaatsplanning en in het gekoppelde DMS. Vanaf 'Plan-IT Online Op Tijd'.

 

Dit alles is mogelijk geworden doordat Plan-IT en CARMEN hun systemen voor onderlinge communicatie met elkaar hebben uitgebreid en geoptimaliseerd. Business partners die Plan-IT gebruiken kunnen in CARMEN portal niveau één, twee of drie laten activeren en in principe dezelfde dag al starten met het gebruik ervan.

 

Op tijd voor de komende bandenwisselperiode

Doe jezelf een plezier en reken vandaag nog af met de frustratie en inefficiëntie van het dubbel moeten registreren van werkplaatsafspraken. Alles om te voorkomen dat je deze bandenwissel periode op je tandvlees loopt!

 

 

  meer nieuws