Bootstrap Example

 

Steeds meer dealerbedrijven schakelen CARMEN automotive in voor klantcontact op de zakelijke markt

 

Het gemak en de wijze waarop medewerkers van CARMEN automotive de dialoog aangaan met leads uit de zakelijke markt, spreekt een steeds groter aantal dealerbedrijven aan. Dat blijkt uit de gestaag groeiende opdrachtenportefeuille voor de zakelijke (B2B-) markt. CARMEN klantcontact medewerkers proberen zich op inhoud te onderscheiden en de weg vrij te maken voor de opdrachtgever om de bestaande relatie te verstevigen of een nieuwe relatie aan te gaan.

 

In veel gevallen worden 'koude' zakelijke contacten na ontvangst van een mailing opgevolgd. Een pittige opgave die veel creativiteit van de, speciaal hiervoor getrainde, medewerkers vraagt. Mooi om de voldoening te zien als het weer is gelukt om een concrete afspraak te maken. De converterende contacten leveren onze opdrachtgevers direct een interessante, concrete ingang bij bedrijven op.

 

Zakelijke klanten kunnen de dealer veel opleveren qua volume en omzet. Zo zou het kunnen dat het lokale uitzendbureau alle poolauto’s bij jou aankoopt en in onderhoud neemt, of dat bijvoorbeeld het plaatselijke bouwbedrijf haar klusbussen bij jou afneemt en laat onderhouden. Stuk voor stuk mooie kansen op meer omzet op verkoop en after sales.

 

Wat CARMEN voor jou in zakelijk klantcontact kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden van zakelijk klantcontact zelf doen | hybride | uitbesteden.

 

  meer nieuws