Bootstrap Example

Contacten uit DM campagnes uniform opvolgen via CARMEN

 

Software koppeling voor een geautomatiseerde 'data transportband' vanuit CRM Care/CaRe-Mail naar CARMEN portal

 

Als je er, in het kader van goede service marketing, voor kiest om after sales DM contacten telefonisch op te volgen, is het cruciaal om dat klantcontactmoment ten volle te benutten. Een directe koppeling tussen de applicaties CRM Care/CaRe-Mail en CARMEN portal biedt jou het beste van twee werelden.

 

De koppeling zorgt er voor dat alle contacten uit DM campagnes die gemarkeerd zijn voor telefonische opvolging, in CARMEN portal onder de tab 'te bellen' verschijnen, inclusief de termijn voor opvolging. Zo lopen deze contacten, zonder handmatige tussenkomst, uniform mee in de klantcontact stroom en worden ze niet over het hoofd gezien. Het stelt het dealerbedrijf in staat om de telefonische opvolging te optimaliseren én het maximaliseert de after sales lead kansen die weer een directe bijdrage leveren aan het rendement van jouw dealerbedrijf.

 

Voor wie?

 

De koppeling is voor after sales afdelingen bij dealerbedrijven (-holdings) die gebruik maken van de applicaties CRM Care en CaRe-Mail van RDC..

 

Wat doet de koppeling?

 

De koppeling zorgt simpelweg voor ontsluiting van data vanuit het DMS via de applicatie CRM Care/CaRe-Mail naar CARMEN portal, zodat de opvolging van de contacten door de dealer binnen de ideale termijn eenvoudig vanuit CARMEN portal kan worden gedaan.

 

Tip:Het is zonder meer mogelijk om de telefonische opvolging hybride, of volledig, uit te besteden. In dat geval komen de 'te bellen' after sales leads ook voor deze derde partij beschikbaar.

 

De koppeling was één van de eerdere koppelingen die we realiseerden in 2011. Sindsdien wordt deze in goed overleg met RDC onderhouden.

 

Hoe activeer je de koppeling?

 

Je kunt bij RDC kenbaar maken dat je deze wenst te activeren. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Hiermee sluiten we de reeks over software koppelingen af. CARMEN portal is met meer applicaties te koppelen dan hier beschreven. 'Bekijk ALLE koppelingen' en neem in geval van specifieke wensen gerust contact met ons op.

 

Meer lezen?

 

 . 

 

 

 

 

  meer nieuws