Bootstrap Example

 

Acht redenen om te kiezen voor Hybride Outbound door CARMEN

 

Naast actieve lead opvolging, is ook proactieve sales lead opvolging een belangrijke pijler voor het genereren van showroom afspraken. Je trekt dan het initiatief voor een afspraak naar je toe. Alle contacten uit de direct mail campagne die je hiervoor (online) verstuurt, ga je voor maximaal resultaat, outbound opvolgen.

 

Verder weet je dat efficiënt werken een vereiste is, in deze tijd waarin de marges steeds kleiner worden. Dus hoe ga je dat doen? Maximaal resultaat (showroombezoek) slepen uit de salescampagne (-s) én efficiënt werken.

 

Hybride Outbound door CARMEN gaat je daarbij helpen. Je hoeft namelijk geen extra personeel te werven, te trainen en aan te sturen. In plaats daarvan nemen medewerkers van CARMEN automotive klantcontact, dat langer open staat dan een afgesproken termijn, van je over voor opvolging. Waarom dat interessant voor jou is?

 

ACHT REDENEN OM TE KIEZEN VOOR HYBRIDE OUTBOUND door CARMEN

  • Je benut ALLE conversie kansen uit de sales campagne(-s)
  • Je doet in principe ZELF de opvolging
  • Je belt binnen de IDEALE termijn
  • Je kunt contact leggen binnen (veelal) RUIMERE OPENINGSTIJDEN
  • Je verzamelt meer RELEVANTE data
  • Het werkt MOTIVEREND voor medewerkers
  • Het zorgt voor werken ZONDER STRESS
  • Je bent als organisatie FLEXIBEL

 

1. Je benut ALLE conversie kansen uit de sales campagne(-s)

 

Iedere sales campagne is een investering in tijd en geld en je werkt echt efficiënt als je alle conversie kansen uit de campagne weet te benutten. Dat ga je niet bereiken door concessies toe doen aan welk contact je wel/niet opvolgt. Je gaat ze simpelweg allemaal benaderen.

 

Met Hybride Outbound door CARMEN is 100% opvolgen eenvoudig te garanderen. Dat deel waar jouw medewerker(-s) niet aan toekomt/toekomen, wordt naadloos overgenomen door getrainde en ervaren automotive klantcontact medewerkers van CARMEN.

 

2. Je doet in principe ZELF de opvolging

 

Jíj hebt simpelweg de hoogste kans om de prospect/klant tot een showroombezoek te bewegen. Je spreekt tenslotte de taal, kent de mensen misschien zelfs persoonlijk. Bij CARMEN begrijpen we dat je er alles aan doet om de contacten zoveel als mogelijk zelf op te volgen. Hybride Outbound door CARMEN is een vangnet voor de contacten waar je niet aan toekomt.

 

3. Je belt binnen de IDEALE termijn

 

Naast zelf bellen, worden de kansen op een showroombezoek bepaald door de termijn waarbinnen je de campagne opvolgt. Jouw kans op succes neemt hard af naarmate opvolging langer op zich laat wachten. In goed overleg, kan je zelf de termijn (in dagen en uren) bepalen waarop CARMEN de opvolging overneemt, zodat je altijd binnen de ideale opvolgtermijn contact opneemt.

 

4. Je kunt contact leggen binnen (veelal) RUIMERE OPENINGSTIJDEN

 

Met Hybride Outbound door CARMEN profiteer je van ‘the best of both worlds’. Je vergroot de kans op het daadwerkelijk bereiken van de prospect/klant doordat je zowel overdag als in de avonduren, tot 21:00 uur, belt.

 

5. Je verzamelt meer RELEVANTE data

 

Ook wanneer het conversiedoel niet wordt behaald, kan een gesprek nuttige informatie opleveren. Door de betrokken klantcontact medewerkers te trainen om door te vragen, kan dit ‘lead nurture*’ actiepunten opleveren of bruikbare informatie waarom er geen interesse is.

 

* Lead nurture gaat uit van het feit dat de prospect/klant in veel gevallen nog niet klaar is voor aankoop. Door deze contacten (leads) stapsgewijs van nieuwe informatie te voorzien, en de lead informatie in het eigen systeem met elk contactmoment te verrijken, kom je steeds verder in het proces waarop leads uiteindelijk wel tot aankoop overgaan.

 

6. Het werkt MOTIVEREND voor medewerkers

 

Het referentiekader van de medewerkers wordt groter. Bij sommige projecten ligt het succes percentage door eigen medewerkers hoger en bij andere 'scoort' CARMEN beter. Deze vorm van competitie geeft een gezonde motivatieboost. Daarnaast levert de referentie van het aantal gesprekken per uur interessante inzichten.

 

7. Het zorgt voor werken ZONDER STRESS

 

Hybride Outbound door CARMEN neemt de angel uit het ontstaan van stress. Zodra blijkt dat eigen medewerkers het niet aan kunnen, is er al op geanticipeerd op een oplossing.

 

8. Je bent als organisatie FLEXIBEL

 

Omdat je de vrijheid hebt om meer of minder 'over te laten lopen', kun je met Hybride Outbound door CARMEN tijdelijke ondercapaciteit opvangen en je energie stoppen in het vinden van een oplossing.

  meer nieuws