Bootstrap Example

 

10 redenen om te kiezen voor hybride outbound support

 

Het einde van het jaar komt weer in zicht. Na achterblijvende verkoop in de eerste drie kwartalen van 2019, wil je meer en worden de (bijtelling & belasting-) regels voor het nieuwe jaar duidelijk. Jij speelt hier handig op in door aanschaf in 2019 juist extra interessant te maken, waardoor er een 'eindejaarsrun' ontstaat.

 

Aan de andere kant weet je dat efficiënt werken net zo belangrijk is, in deze tijd waarin de marges steeds kleiner worden. Dus hoe ga je dat doen? Maximaal resultaat (showroombezoek) slepen uit de eindejaarscampagne (-s) én efficiënt werken.

 

Hybride outbound support gaat je daarbij helpen. Je hoeft namelijk geen extra personeel te werven, te trainen en aan te sturen. In plaats daarvan nemen klantcontact medewerkers van CARMEN automotive klantcontact, dat langer open staat dan een afgesproken termijn, van je over voor opvolging. Waarom dat interessant voor jou is?

 

TIEN REDENEN OM TE KIEZEN VOOR HYBRIDE OUTBOUND SUPPORT

  • Je benut ALLE conversie kansen uit de eindejaars sales campagne(-s)
  • Je doet in principe ZELF de opvolging
  • Je belt binnen de IDEALE termijn
  • Je kunt contact leggen binnen (veelal) RUIMERE OPENINGSTIJDEN
  • Je verzamelt meer RELEVANTE data
  • Het werkt MOTIVEREND voor medewerkers
  • Het zorgt voor werken ZONDER STRESS
  • Je bent als organisatie FLEXIBEL
  • Naast outbound, ook hybride LIVE CHAT support
  • HybridGo123

 

1. Je benut ALLE conversie kansen uit de eindejaars sales campagne(-s)

 

Iedere sales campagne is een investering in tijd en geld en je werkt echt efficiënt als je alle conversie kansen uit de campagne weet te benutten. Dat ga je niet bereiken door concessies toe doen aan welk contact je wel/niet opvolgt. Je gaat ze simpelweg allemaal benaderen.

 

Met hybride outbound support is 100% opvolgen eenvoudig te garanderen. Dat deel waar jouw medewerker(-s) niet aan toekomt/toekomen, wordt naadloos overgenomen door professionele automotive klantcontact medewerkers.

 

2. Je doet in principe ZELF de opvolging

 

Jíj hebt simpelweg de hoogste kans om de prospect/klant tot een showroombezoek te bewegen. Je spreekt tenslotte de taal, kent de mensen misschien zelfs persoonlijk. Bij CARMEN begrijpen we dat je er alles aan doet om de contacten zoveel als mogelijk zelf op te volgen. Hybride outbound support is een vangnet voor de contacten waar je niet aan toekomt.

 

3. Je belt binnen de IDEALE termijn

 

Naast zelf bellen, worden de kansen op een showroombezoek bepaald door de termijn waarbinnen je de campagne opvolgt. Jouw kans op succes neemt hard af naarmate opvolging langer op zich laat wachten. In goed overleg, kan je zelf de termijn (in dagen en uren) bepalen waarop CARMEN de opvolging overneemt, zodat je altijd binnen de ideale opvolgtermijn contact opneemt.

 

4. Je kunt contact leggen binnen (veelal) RUIMERE OPENINGSTIJDEN

 

Met hybride outbound support profiteer je van ‘the best of both worlds’. Je vergroot de kans op het daadwerkelijk bereiken van de prospect/klant doordat je zowel overdag als in de avonduren, tot 21:00 uur, belt.

 

5. Je verzamelt meer RELEVANTE data

 

Ook wanneer het conversiedoel niet wordt behaald, kan een gesprek nuttige informatie opleveren. Door de betrokken klantcontact medewerkers te trainen om door te vragen, kan dit ‘lead nurture*’ actiepunten opleveren of bruikbare informatie waarom er geen interesse is.

 

* Lead nurture gaat uit van het feit dat de prospect/klant in veel gevallen nog niet klaar is voor aankoop. Door deze contacten (leads) stapsgewijs van nieuwe informatie te voorzien, en de lead informatie in het eigen systeem met elk contactmoment te verrijken, kom je steeds verder in het proces waarop leads uiteindelijk wel tot aankoop overgaan.

 

6. Het werkt MOTIVEREND voor medewerkers

 

Bij specifieke acties zoals een eindejaarsactie, ligt het succes percentage door eigen medewerkers in de regel een paar procent hoger. Dat is een enorme motivator voor de eigen medewerkers.

 

Een interessante toevoeging is om ook te kijken naar het aantal gesprekken per uur. Dit percentage valt in veel gevallen juist weer aanzienlijk lager uit dan de aantallen die CARMEN medewerkers verwerken. Zo kunnen we beiden leren!

 

7. Het zorgt voor werken ZONDER STRESS

 

Los van het feit dat van de eigen klantcontact medewerkers wordt verwacht dat zij zoveel mogelijk zelf opvolgen, neemt hybride support de angel uit het ontstaan van stress. Zodra blijkt dat eigen medewerkers het niet aan kunnen, is er al op geanticipeerd op een oplossing.

 

8. Je bent als organisatie FLEXIBEL

 

Omdat je de vrijheid hebt om meer of minder 'over te laten lopen', kun je met hybride outbound support tijdelijke ondercapaciteit opvangen en je energie stoppen in het vinden van een oplossing.

 

9. Naast outbound, ook hybride LIVE CHAT support

 

Omdat prospects en klanten ook online op zoek gaan naar informatie, wil je ze ook daar pro-actief te woord staan. Live chat is hiervoor een perfect instrument.

 

Ook op Live chat kun je te kampen hebben met (tijdelijke) onderbezetting. In zo’n geval is het prettig dat CARMEN ook ondersteuning biedt met hybride Live chat support. Informeer gerust naar de mogelijkheden en onze aangepaste openingstijden voor live chat.

 

Jeetje, dat zijn nogal wat voordelen op een rij zeg. We zijn er zelf ook wel een beetje beduusd van. 

 

Als klap op vuurpijl geven we je nog een laatste TIENDE goede reden voor hybride outbound support en dat is de CODE: HybridGo123. Als je deze gebruikt om je eindejaarsproject aan te melden vóór 1 december krijg je 10 BONUS gesprekken gratis in geval van een project omvang vanaf 100 contacten).

  meer nieuws